Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
423
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με αρκετό προβληματισμό σήμερα αποφασίζεις να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Έχεις κάνει τις απαιτούμενες προετοιμασίες κι έτσι διώξε το άγχος. Εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις επιλογές σου χρειάζεται να έχεις. Αν και κουραστική η μέρα σου στα εργασιακά φαίνεται να είναι παραγωγική και δραστήρια, χωρίς απρόβλεπτα γεγονότα. Δημιούργησε μια χαλαρή ατμόσφαιρα απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσει και τους δυο να αποβάλλετε το στρες της ημέρας. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και μην σκέφτεσαι τη μοναξιά σου. Να είσαι σίγουρη πως το επόμενο διάστημα ένας νέος  έρωτας θα σε συναρπάσει. 

Ταύρος
Οι περιστάσεις σήμερα μπορεί να είναι τέτοιες που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων, αλλά η προσοχή σου είναι διχασμένη. Οι σκέψεις σου σε μεταφέρουν σε άλλα μέρη καθιστώντας λίγο δύσκολο to να συγκεντρωθείς. Είναι πιθανό επίσης σήμερα να μάθεις χρήσιμα πράγματα για την καριέρα σου και τις κοινωνικές προοπτικές σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, για αυτό λαχταράς προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις χαοτικό το κλίμα γύρω σου. Η καρδιά σου φαίνεται να θέλει κάτι, όμως το μυαλό σου σε παρασύρει σε άλλες σκέψεις και προβληματισμούς. Ο εξορθολογισμός μπορεί να είναι η λύση καθώς συχνά έχει λιγότερες συνέπειες. Ίσως θελήσεις να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις συνεργατών. Σε κάθε περίπτωση κερδισμένη θα βγεις. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου είναι τρυφερή και ζεστή για αυτό απόλαυσέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, η λογική και το συναίσθημα συγκρούονται με αποτέλεσμα να μην είσαι στα καλύτερά σου.

Καρκίνος
Υπάρχει κάποια τάση σήμερα να διαβάζεις τις λεπτομέρειες ή να δίνεις προτεραιότητα στην ισορροπία και την ισότητα στις σχέσεις σου. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της ημέρας μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς ότι έχει δυο απόψεις ή επιθυμίες για ένα θέμα. Οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανές από το συνηθισμένο σήμερα και αύριο, με τη Σελήνη απέναντι από τον Ερμή, για αυτό απόφυγε τις ρήξεις με συνεργάτες και τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες με γνώμονα παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

Λέων
Ενώ θέλεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις και την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες δεν είναι εύκολο να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε όλα και όλους. Ενώ οι σχέσεις είναι προτεραιότητα, παίρνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις αναζητήσεις υγείας, τις ρουτίνες, τα καθήκοντα ή την εργασία σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους έχουν τεράστιες δυνατότητες για νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά εσύ θέλεις να οδηγήσεις τα πράγματα μόνη σου, όπως εσύ θέλεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας περισσότερο χρώμα στο συναισθηματικό κόσμο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ανάγκες σου κατασταλάζουν και πλέον φαίνεται να ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης σήμερα. Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη να διατηρήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση από φιλοδοξίες, ένταση ή πίεση ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου ευκολότερα. Απόφυγε την υπερβολική σκέψη και αφοσιώσου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αξιολόγησε τον καλύτερα.

Ζυγός
Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα σε παρακινεί να αναζητήσεις συνδέσεις ή να επιδιώξεις τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς λίγο διχασμένη. Ίσως το μυαλό σου να μην είναι στο παρόν ή οι περισπασμοί της προσοχής να είναι πολλοί. Επίσης μπορεί να αισθανθείς ελαφρώς εκτός παιχνιδιού στα εργασιακά, όμως έτσι μπορείς να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε μια καλή φάση και δεν χρειάζεται να κλονίζεις τις ισορροπίες με γκρίνιες και καχυποψίες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Η λήψη μιας σοβαρής απόφασης μπορεί να είναι ευκολότερη σήμερα, αλλά με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αύριο, ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσεις την κρίση σου ούτως ή αλλιώς. Αυτό που θέλεις μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με αυτό που πιστεύεις ή θεωρείς λογικό. Θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις στα εργασιακά τείνουν να είναι μονόδρομες ή εγωκεντρικές. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου και ίσως με υπερβολικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Τοξότης
Είσαι λίγο πιο επιρρεπής σε περισπασμούς σήμερα. Η ακαταστασία του μυαλού σου μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ελεύθερη. Ωστόσο σήμερα και αύριο δεν είναι ιδανικές μέρες για σκληρές και γρήγορες λήψεις αποφάσεων. Σήμερα η Σελήνη αντιτίθεται στον Ερμή και αύριο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ψυχική διέγερση και οικογενειακές δραστηριότητες θα ήταν καλό να βρεις τρόπους να το κάνεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά έχε το νου σου γιατί κάτι σημαντικό σου διαφεύγει.

Αιγόκερος
Μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα σήμερα σχετικά με τα χρήματα, τα υπάρχοντα ή τους πόρους σου. Ταυτόχρονα οι γρήγορες αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα ενδέχεται να υποβληθούν σε έλεγχο αργότερα. Ο Ερμής πρόκειται να αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και να επηρεάσει τον χρηματοοικονομικό σου τομέα και ιδιαίτερα σήμερα που αντιτίθεται στη Σελήνη. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τα άγχη σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπησε τον περισσότερο.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να τονίζουν την ανάγκη σου για ισορροπία. Μπορεί να προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάποιον και ταυτόχρονα να προσπαθείς να κερδίσεις την ανεξαρτησία σου. Αύριο ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο κι έτσι είναι καλύτερο να παρατηρήσεις και να υιοθετήσεις μια προσέγγιση αναμονής. Ο ερωτικός σύντροφος σου ξαναφέρνει το κέφι σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος.

Ιχθείς
Συναισθηματικές ή λεκτικές αποσυνδέσεις είναι πολύ δυνατές σήμερα ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ακούν. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή απέναντι σε κάποια εγωκεντρικότητα συνεργατών. Ο αγαπημένος σου απόψε έχει την τάση της γκρίνιας και των παραπόνων. Μην δίνεις έκταση και προσπάθησε να τον χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τρέχει σε άλλη γη κι άλλα μέρη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top