Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
449
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η μέρα φέρνει στο επίκεντρο την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και την αυτοέκφραση. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου και να τα αφήσεις να σε καθοδηγήσουν. Μια ευθυγράμμιση Ήλιου – Δία εμφανίζεται επίσης σήμερα και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για την επίτευξη των στόχων ή τη βελτίωση της ζωής σου μέσω φίλων, ομάδων και συμμαχιών. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου παρέχει ασφάλεια κι έτσι αποφασίζεις να μοιραστείς τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες σου μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, γνωριμίες που έγιναν το προηγούμενο έτος αρχίζουν να εξελίσσονται.

Ταύρος
Η Πανσέληνος σήμερα σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου για ασφάλεια και άνεση. Ωστόσο είναι η κατάλληλη στιγμή να κρατήσεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά,  καθώς μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση των επαγγελματικών σου. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να κοιτάξεις το παρελθόν για απαντήσεις σχετικά με το πως να διαχειριστείς τις τρέχουσες ευθύνες. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες τρόπους να θεραπεύσεις τις πληγές σου.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με ένα θέμα μεταφοράς, σύνδεσης, μάθησης ή επικοινωνίας. Τα συναισθήματά σου μπορεί να σε εκπλήξουν και να διευκολύνουν τις επιλογές και αποφάσεις σου. Θα απολαύσεις μερικές όμορφες ευκαιρίες για να μάθεις νέα πράγματα και να σημειώσεις πραγματική πρόοδο, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Μην χαλάς τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου για μικρές λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει η τάση έντονα να περιστοιχίζεσαι από άτομα του παρελθόντος.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος σήμερα φέρνει στην επιφάνεια τα θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Καλά θα ήταν οι προσδοκίες σου να είναι περιορισμένες σε ό,τι παίρνεις, καθώς δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε περισσότερα απο όσα μπορείς να χειριστείς. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία σήμερα και λόγω της εγγύτητας με την Πανσέληνο η επιρροή επεκτείνεται. Ένα δώρο ή μια επίδειξη στήριξης και υποστήριξης στα εργασιακά σου δίνει δύναμη και αισιοδοξία. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τα θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και μακροχρόνια ζητήματα ή έργα αποδίδουν. Μια προσωπική αποκάλυψη μπορεί να ταράξει λίγο την ηρεμία σου. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία επίσης σήμερα και παρά την προσωπική ώθηση της Πανσελήνου η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου φαίνεται πραγματικά να λάμπει. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε κυριολεκτικά κρέμεται από τα χείλη σου. Εσύ που είσαι μόνη, η προσωπικότητά σου μαγνητίζει τα βλέμματα.

Παρθένος
Η Πανσέληνος σήμερα θα μπορούσε να φέρει ένα μυστικό στην επιφάνεια, ένα ιδιωτικό θέμα ή ακόμα και ένα έργο να καρποφορήσει. Η ανάγκη σου για επιπλέον ξεκούραση και προσωπικό χρόνο γίνεται πρωταρχική. Οι μεγάλες ιδέες χρειάζονται περισσότερο ορισμό πριν τις θέσεις σε εφαρμογή, αλλά είναι μια δυνατή στιγμή για να τις ενισχύσεις και να δεις τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις. Με τον Ήλιο σε συνδυασμό με τον Δία η αυξημένη αισιοδοξία και η ελπίδα μπορεί να γίνουν ισχυροί θεραπευτές. Η ευγένεια και η συνέπεια σου στα εργασιακά οδηγούν στην επιτυχία. Το φεγγάρι προσθέτει ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα και έτσι η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά όμορφα και ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και εξελίξεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Η Πανσέληνος σήμερα είναι πιθανό να φωτίσει κρυμμένα συναισθήματα ή πόρους, ενώ φέρνει και μια ξαφνική συνειδητοποίηση των συναισθημάτων σου για κάποιον ή ένα έργο ή μπορεί να προκύψει πρόβλημα μιας θαμμένης σχέσης που θα απαιτήσει προσοχή. Ό,τι έρχεται στο φως τώρα σου παρέχει τη δυνατότητα μιας βαθιάς εικόνας για ένα προϋπάρχον ζήτημα και θα νιώσεις ενδυναμωμένη. Ο Ήλιος που ευθυγραμμίζεται με τον Δία σήμερα επίσης διεγείρει ρομαντικές και δημιουργικές ενέργειες με ένα διασκεδαστικό και θετικό τρόπο. Απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις στα εργασιακά και περίμενε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να ρίξει φως σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα ωθώντας τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια. Ένα έργο στο σπίτι μπορεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ή καρποφορία, ή ένα θέμα καριέρας ή φήμης να έρθει στην επιφάνεια. Ο Ήλιος επίσης σήμερα ευθυγραμμίζεται με το Δία και η επιθυμία για τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής μεγαλώνει. Όσον αφορά στα εργασιακά αναλαμβάνεις ευθύνες ή εξωτερικές υποχρεώσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να αποδείξεις τι είσαι ικανή να κάνεις.

Τοξότης
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να φέρει μια ιδέα ή ένα έργο σε πλήρη άνθιση και η ανάγκη σου για κάτι παραπάνω από τη συνηθισμένη ρουτίνα μεγαλώνει. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή κάποιο επιπλέον θάρρος για να κάνεις κάτι νέο, αυτή η Πανσέληνος αναμφίβολα σε βοηθά. Ακόμα με τον Ήλιο και τον Δία να ευθυγραμμίζονται, διευκολύνονται οι επικοινωνίες, τα ενδιαφέροντα σου, η περιέργεια και η επιθυμία σου να μάθεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταδιακά σταθεροποιείται. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου κρύβει ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή Πανσέληνο οι συναισθηματικοί θόρυβοι είναι δυνατοί και η οικεία ζωή σου δείχνει σημάδια προόδου. Μπορεί να ανοίξεις τα μάτια σου σε ένα οικονομικό ζήτημα που έχεις παραβλέψει ή μπορεί να υπάρχουν ανθισμένα συναισθήματα στην ερωτική σου ζωή. Οι ανακαλύψεις αυτήν τη στιγμή είναι καταλύτες για την πραγματοποίηση αλλαγών που σχετίζονται με εξαρτήσεις και συστήματα υποστήριξης. Μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματα ή τους φόβους σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κλείνεις σταδιακά παρελθοντικές καταστάσεις και μπροστά σου έρχονται νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος
Με τη σημερινή Πανσέληνο μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για κάποιον ή κάποια ποιοτικά σχόλια. Μέσα από γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, ξυπνούν οι στόχοι της σχέσης σου ή τα αληθινά συναισθήματα σου για ένα θέμα βοηθώντας σε να προβείς σε αλλαγές. Ο Δίας πρόσφατα πέρασε στο ζώδιο σου και εσύ αξιοποιείς τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητες σου. Με τον Ήλιο να φωτίζει ακριβώς το ίδιο σημείο αναζητάς τρόπους για επέκταση, βελτίωση και ανάπτυξη. Η συναισθηματική σου ζωή σημειώνει ευχάριστες αλλαγές, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη για καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα και για φροντίδα του εαυτού και της υγείας σου. Ο Δίας μετακόμισε στον ηλιακό 12ο οίκο σου τον περασμένο μήνα και με τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται σήμερα, μπορείς να συνδεθείς με μια σημαντική εσωτερική πνευματική αναζήτηση. Ο Ήλιος ενισχύει επίσης την εμπιστοσύνη στο να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν και να ζήσεις μια πιο συναισθηματικά ενδυναμωτική ζωή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top