Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
535
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και αισθάνεσαι την ανάγκη να διαφοροποιήθεις και να αναζητήσεις νέες ιδέες ή πληροφορίες. Μια πτυχή του Ήλιου και του Χείρωνα που επηρεάζει τη μέρα σου προετοιμάζει επίσης την αναζήτηση, το μάθημα ή τα οφέλη μιας τρέχουσας κατάστασης. Έχεις κίνητρα για να στοχεύσεις ψηλότερα και να αγγίξεις την επιτυχία. Οι εξομολογήσεις του ερωτικού σου συντρόφου πιθανά να προκαλέσουν ακόμα και συγκίνηση. Εσύ που είσαι μόνη, η προσωπικότητά σου είναι αυτή που γοητεύει.

Ταύρος
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για επικοινωνία με λίγη περισσότερη ευκολία σήμερα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για εμπιστοσύνη στις στενές σχέσεις και τη γεφύρωση αυτών που το τελευταίο διάστημα έχουν κλονιστεί. Ο πειραματισμός και η εξερεύνηση με ιδέες φαίνεται να είναι χρήσιμη. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καταπολέμησε τις ανασφάλειές σου και δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο εξασφαλίζοντάς σου όλες τις ευνοϊκές συνθήκες για τη φροντίδα του εαυτού σου. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και απορροφάς εύκολα πληροφορίες, αντιλήψεις και ιδέες. Η υποστήριξη του ερωτικού σου συντρόφου είναι σημαντική για εσένα και τη λαμβάνεις στο μέγιστο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τη δικτύωση προκύπτουν γνωριμίες που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου τώρα και αυτή η διαδικασία διευκολύνει τις μετέπειτα αποφάσεις σου. Έχεις την τάση να προσελκύεις χρήσιμους ή ευγενικούς ανθρώπους και είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και θέση για συμβουλευτική, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Μπορείς επίσης να προγραμματίσεις και να βάλεις σε σειρά προτεραιότητας τις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς από προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να δεις τη γενικότερη εικόνα και όχι με εμμονή να κολλάς στις λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στη σχέση με τον εαυτό σου και βελτίωσε τα σημεία που διακρίνεις αδυναμία.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και χρειάζεσαι λίγη ελευθερία και χώρο για να είσαι ο εαυτός σου. Η σημερινή διέλευση μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις κατανόηση για την άποψη κάποιου, καθώς μπορεί να είναι και εκπαιδευτική. Είναι επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για να εξασφαλίσεις περισσότερη αρμονία στο εργασιακό σου περιβάλλον, τις δουλειές, τις ρουτίνες της καθημερινότητας και τα θέματα υγείας σου.  Εξασφάλισε χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει ευχάριστα με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης σου πιέζοντάς σε να κάνεις το καλύτερο δυνατό, αλλά και ένα τσεκάρισμα στους στόχους σου. Η επιθυμία για επιβράβευση είναι ισχυρή σήμερα και η δημιουργική ενέργεια είναι άφθονη. Ενίσχυσε τις κοινωνικές σχέσεις και κυρίως αυτή με τον ερωτικό σύντροφό σου. Για σένα που είσαι μόνη, μπορούν να υπάρξουν χαρούμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με δημιουργικά και ρομαντικά ή ψυχαγωγικά χόμπι.

Ζυγός
Η ευελιξία είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κλειδί για την επιτυχία σήμερα. Μην υποτιμάς τις ικανότητές σου και λειτούργησε δραστικά και αποφασιστικά στα όποια απρόβλεπτα γεγονότα και προβλήματα παρουσιαστούν. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται απόμακρη χωρίς λόγο κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις που ολοένα μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν το άτομο που σε ενδιαφέρει κινείται αργά. 

Σκορπιός
Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από υλικές αναζητήσεις ώστε να μπορέσεις να καλλιεργήσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου. Απόλυτα ερωτική, συναισθηματική και τρυφερή είναι η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από τα ανούσια φλερτ και πλέον φαίνεται να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άλλες πιο σταθερές καταστάσεις.

Τοξότης
Δεν λείπουν οι εντάσεις από τη σημερινή μέρα σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις ξεσπάσματα που μόνο κακό θα κάνουν στην ψυχολογία σου και θα σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βάλε φρένο στην κτητικότητα και την καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν σε προβληματίζει η συμπεριφορά του απέναντί σου, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μάθεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην ποντάρεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Οι ανάγκες μπερδεύονται με τις επιθυμίες κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μην βάζεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς πάνω από τις δικές σου τουλάχιστον για σήμερα. Καιρός να σε καταλάβουν λίγο κι εκείνοι. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν αργεί να εισβάλλει στη ζωή σου.

Υδροχόος
Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα σου. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την ψυχολογία και το δείκτη των προσδοκιών σου. Γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην διατηρείς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς.

Ιχθείς
Να είσαι σήμερα συναισθηματικά προετοιμασμένη να αναλάβεις νέες ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε  επαγγελματικό επίπεδο. Κράτα τα σχέδιά σου αρκετά ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η ερωτική σχέση με το σύντροφό σου ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Μην το φοβάσαι και κυρίως μην αφήνεις τα φαντάσματα του παρελθόντος να σε κυνηγούν. Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αργές όμως είναι σταθερές.

Πηγή

Σχετικά

Back to top