Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
400
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα θα μπορούσες να νιώθεις αβέβαιη για τα συναισθήματα ή τη γενική σου κατεύθυνση, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Κάποιες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες αλλά όχι απαραίτητα αυτές που θα ήθελες να ακούσεις. Μια παλιά υποχρέωση επανέρχεται και πιθανότατα να αφορά ένα φίλο ή κάτι που σε βοηθά να κάνεις αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή. Η αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά κυρίως, αν προσθέσεις περισσότερη δομή και πειθαρχία, θα βοηθήσει τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου περνά σε δεύτερη μοίρα και δεν του δίνεις την προσοχή που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τη μια στιγμή γυρνά στο παρελθόν και την άλλη σε μια νέα γνωριμία.

Ταύρος
Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό σου οίκο υπενθυμίζοντας τους στόχους και τις ευθύνες σου. Μπορεί να έχεις μια αληθινή αίσθηση ότι πρέπει να σφίξεις τα ζωνάρια, να εργαστείς πιο σκληρά και να κάνεις βελτιώσεις ειδικά με την εργασία και τα καθήκοντα. Έτσι μπορεί να νιώσεις την απώλεια της ελευθερίας αλλά μπορείς να εκτιμήσεις πολύ καλά τη σαφήνεια που προκύπτει από την παρακολούθηση της πραγματικότητας μιας κατάστασης. Μια μικρή απογοήτευση σου δημιουργεί η συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου περνά ευχάριστα με ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους και θαυμαστές.

Δίδυμοι
Είναι μια δυνατή μέρα η σημερινή για τον επαναπροσδιορισμό του εαυτού σου, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Έχεις την ανάγκη να κάνεις παραγωγική τη χρήση του χρόνου σου ειδικά σε διανοητικό επίπεδο. Επίσης είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες. Εάν ο ενθουσιασμός σου έχει τα πάνω και τα κάτω του στόχευσε στην επιβράδυνση των πραγμάτων προκειμένου να εκτιμήσεις καλύτερα την κατάσταση. Ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικός απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, οι περιστασιακοί έρωτες έχουν σταματήσει να σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει μια υπενθύμιση κάποιας οικονομικής υποχρέωσης ή ευθύνης σήμερα, ή ακόμα μιας πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σε μια οικεία σχέση. Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές ή δεσμεύσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να ρίξει φως σε προβληματικές περιοχές ιδίως σε τομείς που σχετίζονται με την υποστήριξη, μια στενή σχέση ή ένα οικονομικό ζήτημα. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και άσε την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Λέων
Σήμερα με τη συνάντηση Ήλιου – Κρόνου στον τομέα των συνεργασιών σου μπορεί να αισθανθείς το βάρος των ευθυνών σου προς τους άλλους ή τη βαρύτητα μιας σχέσης. Εάν οι άλλοι απαιτούν πάρα πολλά από εσένα ίσως χρειαστεί να θέσεις κάποια όρια. Επίσης θα μπορούσε να νιώσεις λίγο απογοητευμένη αν θεωρείς πως δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς τις πραγματικές σου ανησυχίες. Βλέπεις τα ελαττώματα του αγαπημένου σου μεγαλύτερα από ότι είναι αντικειμενικά κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον. 

Παρθένος
Μην αφήσεις τις αμφιβολίες σου σήμερα να κρύψουν τα οράματά σου. Εάν δεν μπορείς να τα εντοπίσεις τώρα ξεκάθαρα, μην πιέζεις τον εαυτό σου να μάθεις κάτι που μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να αποκαλυφθεί. Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο και οι ευθύνες σου τείνουν να μεγαλώνουν. Οι συζητήσεις είναι δύσκολες ή οι σκέψεις είναι βαθιές. Ακολούθησε τους κανόνες στα εργασιακά όσο κι αν αυτό σε καταπιέζει. Εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη σου δίνει ικανοποίηση.

Ζυγός
Ο Ήλιος συναντά σήμερα τον Κρόνο και σε ενθαρρύνει να δεις και να εξετάσεις τη σοβαρότερη πλευρά των σχέσεων, των συμμαχιών και των έργων σου. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια κριτική ή νέες πληροφορίες που πλαισιώνουν τα πράγματα διαφορετικά, οδηγώντας σε προς μια νέα κατεύθυνση ή μια αλλαγή στο σχέδιο πλάνου σου. Μην μεγεθύνεις μικρά προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά.

Σκορπιός
Θα μπορούσες σήμερα να νιώσεις λίγο μπερδεμένη για το από που να ξεκινήσεις ή τι να κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου σωστά και αποτελεσματικά. Ωστόσο η ανάγκη σου να μείνεις ενεργή και μέσα στο παιχνίδι με το Ήλιο και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται μεγαλώνει. Μπορεί να είναι καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αφού έχει ήδη ωριμάσει. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα γίνεται ισχυρότερη.

Τοξότης
Μπορεί να νιώσεις σήμερα λίγο αποδιοργανωμένη κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονη την ανάγκη να οργανωθείς. Θα μπορούσες να πάρεις τα πράγματα αρκετά σοβαρά ή να σκεφτείς λίγο πιο ώριμα με τον Ήλιο και τον Κρόνο να έρχονται μαζί στον τομέα των επικοινωνιών σου. Αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σχέδια σου ένα τη φορά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Φαίνεται ο ερωτικός σύντροφός σου να έχει καταλάβει τα λάθη του και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή να έχεις την ευθύνη για τα οικονομικά σου. Ο χειρισμός των καταστάσεων με ωριμότητα είναι η καλύτερη στρατηγική όταν όπως σήμερα, ο Ήλιος συναντάται με τον Κρόνο. Αυτή η όψη φέτος εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου και ρίχνει φως σε προβληματικές περιοχές επιτρέποντάς σου να δεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις και να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα την κατάσταση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εξασφαλίζει ένα ήρεμο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες από τις προσδοκίες σου διαψεύδονται.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρχει μια νέα προοπτική σε ένα θέμα που σε κατευθύνει σε ένα νέο μονοπάτι, καθώς ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε μια ευθύνη ή τη δομή ενός έργου ή σχεδίου και ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις μερικές λεπτομέρειες. Φέτος ο Ήλιος συναντά στο δικό σου ζώδιο τον Κρόνο και μπορεί να χρησιμεύσει σαν υπενθύμιση των ορίων σου ή της πραγματικότητας ενός θέματος. Είναι λίγο πιο εύκολο να δεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων σήμερα, αλλά τελικά θα φτάσεις σε μια ισορροπία και κάποια σαφήνεια. Μοιράσου τρυφερές και ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, λίγη υπομονή και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ιχθείς
Ίσως κάποια όρια, κανόνες και δομές πρέπει να διαλυθούν πριν μπορέσεις να τα ξαναχτίσεις με περισσότερη δεξιότητα. Με τον Κρόνο σε μια μικρή πρόκληση με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο να συμμετέχει σήμερα, αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σε ένα θέμα. Κάτι από το παρελθόν που δεν είχε επιλυθεί μπορεί να επανεμφανιστεί και να απαιτήσει την προσοχή σου. Οι συναισθηματικές αποσκευές σου βρίσκουν τον κατάλληλο άνθρωπο, αν είσαι μόνη. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, κάνε τη βραδιά μοναδική.

Πηγή

Σχετικά

Back to top