Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
198
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η παρατηρητικότητά σου σήμερα αυξάνεται και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολύτιμα χαρακτηριστικά σου, να σε βελτιώσει και να σε βοηθήσει να μάθεις. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να καθοδηγήσεις αν χρειαστεί ή να μοιραστείς ιδέες. Μια νέα άποψη για θέματα χρημάτων ή σχέσεις μπορεί να είναι χρήσιμη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη ανανέωση για να ενισχυθεί. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι αυτό αρκεί για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Σήμερα έχεις ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο γύρω σου. Θέλεις να επεκταθείς, να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Οι πλανήτες σε βοηθάνε και σου δίνουν έμπνευση στα επαγγελματικά. Φρόντισε να είσαι τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι επιθετική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση είναι ένα πολύ υπαρκτό σενάριο.

Δίδυμοι
Ιδανική μέρα σήμερα για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, να διορθώσεις λάθη σου και να βελτιωθείς. Η ψυχολογία σου είναι σε ψηλά επίπεδα και νιώθεις καλά. Στα επαγγελματικά μαθαίνεις πληροφορίες που θα σου φανούνε χρήσιμες. Πρόσθεσε χρώμα και σασπένς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να κάνεις όνειρα και να διεκδικείς.

Καρκίνος
Η μέρα ευνοεί το άνοιγμα σε νέες ιδέες, ειδικά στα επαγγελματικά. Είσαι δημιουργική και ανοιχτή σε νέες μεθόδους. Οι συζητήσεις είναι σε βάθος ή καλύπτουν σοβαρά θέματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σε κουράζει κάποιες στιγμές με την προστατευτικότητά του, όμως κι εσύ πρέπει να παραδεχτείς πως το χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να βάλεις ένα τέλος και να κλείσεις τις πόρτες στο παρελθόν.

Λέων
Σήμερα νιώθεις πολύ καλά, θέλεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα και είσαι ανοιχτή στην επικοινωνία. Η μέρα ευνοεί την ανάπτυξή σου. Πρέπει να δείξεις κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και να ξέρεις πως αυτό είναι και το μυστικό για να διατηρηθεί η σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις, η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε κινήσεις που καλό είναι να αποφύγεις. 

Παρθένος
Οι ενέργειες της μέρας σε βοηθάνε να συνδεθείς περισσότερο με την οικογένειά σου. Να έρθετε πιο κοντά και όπου χρειάζεται να διορθώσετε λάθη. Καλό είναι επίσης σήμερα να προσπαθήσεις να έρθεις λίγο πιο κοντά στις ανάγκες σου και στις επιθυμίες σου. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σου επιτρέψει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συζητήσεις αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Οι ιδέες σου σήμερα αναγνωρίζονται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς πραγματικά γιατί μόνο έτσι θα δεις να διορθώνονται οι συνθήκες γύρω σου. Εμπιστεύσου την εμπειρία σου στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες που θα επιδείξουν τις ικανότητές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σε πολύ καλή φάση. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου κρύβει μια μελαγχολία.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθάνε για να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, να έχεις έμπνευση στα επαγγελματικά και δίνουν και μια οικονομική εύνοια. Η μέρα ευνοεί επίσης τις γνήσιες, ειλικρινείς προσπάθειες σύνδεσης με τους άλλους. Μπορείς να φτάσεις εύκολα σε μια συγκεκριμένη σκέψη ή να αγκαλιάσεις μια νέα ιδέα και να την ακολουθήσεις με ζήλο και ενθουσιασμό. Μπορείς εκτός από ερωτικά να συνδεθείς και σε πνευματικό επίπεδο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Τοξότης
Ακόμα κι αν ο θαυμασμός των άλλων είναι από απόσταση σε ενεργοποιεί και σε παρακινεί στο να λάβεις δράση. Στρέφεσαι σε δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή πιθανώς σε ένα καινούριο φλερτ για να αποκτήσει περισσότερο νόημα η ζωή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ήρθε ο καιρός να πάει ένα βήμα παρακάτω, μιας και φαίνεται να έχεις κατασταλάξει στα συναισθήματα και τα θέλω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην ενίσχυση της κατανόησης ή στην επίλυση ενός προβλήματος. Μπορείς να δεις με ένα διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, την οικογένεια ή τους αγαπημένους σου. Αργότερα σήμερα κάποιες σκέψεις μπορεί να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις μια σχέση και οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να είναι χρήσιμες και θεραπευτικές. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, παίρνεις τα πάνω σου και πλέον ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις.

Υδροχόος
Μπορείς να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι σήμερα στις δημιουργικές προσπάθειές σου. Οι στόχοι και τα όνειρά σου φαίνονται πιο εφικτά κι αυτό ανεβάζει τη διάθεσή σου. Η χρήση της στρατηγικής στα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτήν τη στιγμή, καθώς ό,τι εμφανίζεται τώρα τείνει να απαιτεί επιπλέον σκέψη και ανάλυση προκειμένου να εξασφαλιστούν καλύτερα αποτελέσματα. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος δίνουν νέες ευκαιρίες.

Ιχθείς
Οι ενέργειες είναι ισχυρές σήμερα για να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα και να πάρεις το προβάδισμα. Αισθάνεσαι πιο ασφαλής με τις επιδόσεις σου και αυξάνεται η επιτυχία σου. Μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσουν μια μικρή ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανατρέπει τα μέχρι χθες δεδομένα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top