Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
416
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Πώς ξεκινάει το 2021; Τι προβλέπει για σήμερα Παρασκευή το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα είσαι σε μια παιχνιδιάρικη και εκφραστική διάθεση. Ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και διεγείρει τη φαντασία σου, βοηθώντας σε να δημιουργήσεις μια εικόνα για τους στόχους και τα έργα σου. Είναι εξαιρετική η μέρα για τη φροντίδα και την απόλαυση της φιλόδοξης πλευράς σου και είναι επίσης υπέροχη για να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου εξομολογείται τα συναισθήματα του και απογειώνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από ενδιαφέρουσες ειδήσεις και μηνύματα.

 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην εξομάλυνση ορισμένων δύσκολων πτυχών της ζωής σου. Μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συνομιλία μπορεί να είναι μέρος του εξαγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Οι συζητήσεις τείνουν να οδηγούν προς όλες τις σωστές κατευθύνσεις, παρόλο που ενδέχεται να μην είναι ιδιαίτερα δομημένες. Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας η μέρα σου περνά ευχάριστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τη διαίσθηση σου που σου επισημαίνει ότι το σύμπαν δουλεύει για σένα.

 

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου όλη μέρα έχεις τη διάθεση να αναλύεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου. Οι δυνάμεις της δημιουργικής φαντασίας είναι εξαιρετικές και μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα διαισθητικά. Καθώς χαλαρώνεις και νιώθεις άνετα καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Κάνε όνειρα και σχέδια για την καινούρια χρονιά με τον αγαπημένο σου και θέστε γερές, νέες βάσεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται πολύ θετικά.

 

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σκέφτεσαι τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και άνετη. Θέλεις να απολαύσεις τα απλά πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή σου και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιθανό να είναι εκτός από ικανοποιητικές και θεραπευτικές. Έχεις τη διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις και τα όνειρα σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και λαχταράς τις συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Νιώθεις εξαιρετικά φρέσκια και ξεκινάς τη νέα χρονιά αισιόδοξη και χαρούμενη. Επίσης είσαι σε θέση να επιλύσεις ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα ή κατάσταση, καθώς η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει στις σωστές πληροφορίες. Ο ερωτικός σύντροφο σου προσπαθεί να σου αποσπάσει εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να αξιολογήσεις τις αξίες και τα χαρίσματα σου.

 

Παρθένος
Με το φεγγάρι στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα ξεκινάς τη χρονιά σε συντονισμό με τις εσωτερικές επιθυμίες σου. Διαθέτεις περισσότερη ενέργεια και προσωπικό μαγνητισμό με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Μπορείς επίσης να φτάσεις σε μια χρήσιμη νέα άποψη για ένα θέμα που κάποτε σε προβλημάτιζε. Μοιράσου αυτήν την καλή και δημιουργική διάθεση με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και ξέχνα τη μοναξιά σου.

 

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη διεγείρει τη φιλικότητα σου και οι επικοινωνίες τείνουν να σε χαλαρώνουν και να απελευθερώνουν τις σκέψεις σου. Μπορεί επίσης να βιώσεις μια αίσθηση γνώσης και κατανόησης με ελάχιστες εξηγήσεις ή οδηγίες. Θέλεις να βιώσεις διαφορετικές εμπειρίες και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

 

Σκορπιός
Με το φεγγάρι να βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος καθώς ξεκινά το νέο έτος μπορεί να είσαι στο προσκήνιο ή να εστιάζεις στους μεγαλύτερους, μακροπρόθεσμους στόχους σου. Υπάρχει μια δυναμική, δημιουργική και υπομονετική ενέργεια σήμερα γύρω σου που μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά, βοηθώντας σε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η αρμονική πτυχή του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία σου την οποία θα πρέπει να την αξιοποιήσεις και να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως θα τον αγαπήσεις περισσότερο.

 

Τοξότης
Η σημερινή επιρροή του Ερμή – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις τις καταστάσεις με ένα διαφορετικό τρόπο, καθώς η φαντασία σου ζωντανεύει. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για να ονειρευτείς και να εξερευνήσεις τις λεπτομέρειες που αφορούν τις υποθέσεις σου. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και κάνε τις όποιες ερωτικές φαντασιώσεις σου πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ανακαλύπτεις πως έχεις κρυφούς θαυμαστές.

 

Αιγόκερος
Συναισθηματικά σήμερα ελκύεις βαθύτερες πιο ικανοποιητικές συζητήσεις και εμπειρίες. Δεν είναι η ώρα για βιαστικές αποφάσεις αλλά για υπομονή και εξερεύνηση. Η απομάκρυνση από προβλήματα προς το παρόν θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες και τα κρυμμένα. Είναι εύκολο να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου και να του υποσχεθείς πράγματα που μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα καθώς φαίνεται να είσαι αποφασισμένη για καινούρια πράγματα.

 

Υδροχόος
Η πτυχή του Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική ανάλυση ή σκέψη. Οι συνομιλίες μπορεί να σε εμπνεύσουν και να τονώσουν την αντικειμενικότητα σου, να κάνεις σχέδια αλλά να αποφύγεις την υπερβολική επένδυση στις λεπτομέρειες. Έχεις την ανάγκη να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς ιδέες με ειλικρινείς τρόπους. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί όχι όμως με την ίδια δυναμική.

 

Ιχθείς
Η χρονιά ξεκινά με υψηλά κίνητρα και η σημερινή πτυχή του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να απομακρυνθείς από τα προβλήματα και να αφήσεις τη διαίσθηση σου να εμπλακεί και να σε καθοδηγήσει. Οι συζητήσεις μπορούν να εμπνεύσουν  εσένα και τους συνομιλητές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εμπεριέχει όλη τη μαγεία που χρειάζεται μια σχέση προκειμένου να διατηρηθεί ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου ξεκαθαρίζουν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top