Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
426
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μικρή απογοήτευση ή να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι που περιμένεις να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο το να αφήσεις μερικές ψευδαισθήσεις στην άκρη μπορεί να είναι υγιές, καθώς δημιουργείς χώρο για πιο πραγματοποιήσιμους στόχους. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για οικονομικές συναλλαγές ή σαφήνεια στις ερωτικές σχέσεις. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε προσγειώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες γιατί ενδέχεται να μην είναι πραγματικά αυτές που φαίνονται.

 

Ταύρος
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα σε θέλει επιφυλακτική απέναντι στα μεγάλα λόγια και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Μπορεί επίσης να παίζει με τη διάθεση και τα κίνητρα αλλά αυτό είναι προσωρινό. Οι όποιες οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή. Οι ανασφάλειές σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα σε νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση ή να νιώσεις πως κάτι που περιμένεις είναι στον αέρα. Το μυστικό για να μην χαλάσεις τη μέρα σου είναι να αποφύγεις τις υψηλές προσδοκίες από μια σχέση ή ακόμα και από τον εαυτό σου. Κάποιες αλήθειες ή αποκαλύψεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε απογοητεύσουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά κράτα μικρό καλάθι.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο κι εσύ δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ρίχνει το επίπεδο των κινήτρων σου. Διατήρησε αρμονικές τις σχέσεις με συναδέλφους στα επαγγελματικά. Μην αδιαφορείς για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε το φλερτ στο χώρο εργασίας σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς.

 

Λέων
Νωρίς σήμερα πρόσεξε την τάση του να διαλέγεις ή να επιλέγεις με ποια στοιχεία από το περιβάλλον σου θα ασχοληθείς και ποια να παραβλέπεις. Μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο πάνω στα μάτια σου σχετικά με τις σχέσεις ή μια συναισθηματική αβεβαιότητα. Απόφυγε τις αποφάσεις στα εργασιακά. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως σε απογοητεύσουν σήμερα κάποιες πρόσφατες γνωριμίες.

Παρθένος
Τα γεγονότα ή τα συναισθήματα νωρίς σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσουν την ανάγκη δημιουργίας ορίων. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καθιστώντας δύσκολη την αποδοχή του ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου,  καθώς δεν μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο σου και την γκρίνια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σε ενθαρρύνει να διαμορφώσεις στόχους και σχέδια. Νωρίς σήμερα ωστόσο ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καθιστά δύσκολο το να βλέπεις μπροστά σου καθαρά. Αποστασιοποιήσου από αλλαγές και αποφάσεις στα εργασιακά. Ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα διατηρήσουν το μεταξύ σας κλίμα ήρεμο. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις μηνύματα που λαμβάνεις από τους θαυμαστές σου.

 

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της ημέρας χρωματίζεται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα η οποία ωστόσο μπορεί να προκαλέσει μια σύγχυση ή μια ανησυχία. Αξιοποίησε την συμπόνια και την ευαισθησία σου αλλά απόφυγε την υπερβολική εξιδανίκευση κάποιου ή μιας κατάστασης. Ο τομέας των οικονομικών χρειάζεται επίσης μια προσοχή. Φρόντισε οι απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφο σου να έχουν μέτρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα χωρίς να ενθουσιάζεσαι.

 

Τοξότης
Νωρίς σήμερα είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου. Η εστίαση σε υλοποιήσιμους στόχους και η εκτίμηση των όσων ήδη έχεις θα σου φέρει περισσότερη ικανοποίηση. Ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και οι δεσμεύσεις καλύτερα να αποφευχθούν. Διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αποφεύγοντας δηλώσεις ή σημαντικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι στα μεγάλα λόγια.

 

Αιγόκερος
Η φαντασία αποκτά μεγαλύτερη δύναμη σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και αν την χρησιμοποιήσεις για χαλαρωτικές ή διασκεδαστικές δραστηριότητες θα επωφεληθείς. Ωστόσο η τάση με αυτήν την όψη είναι συχνά να επικεντρώνεις τις ελπίδες σου σε κάτι που είναι απίθανο να συμβεί. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να είσαι έντιμη και συνεπής απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις που πιθανά αφορούν στο παρελθόν να σε απογοητεύσουν.

 

Υδροχόος
Δεν είναι εύκολο σήμερα να εκτιμήσεις αντικειμενικά την αξία των ανθρώπων και των καταστάσεων, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Η τάση επίσης μπορεί να είναι να κυνηγήσεις ένα όνειρο ή να επενδύσεις συναισθήματα, ενέργεια ή χρήματα σε κάτι που δεν σε ικανοποιεί πραγματικά. Νευρικότητα επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να χαρακτηριστεί σκληρή ή αδιάφορη. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα.

 

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα τα συναισθήματα, οι ανάγκες και οι επιθυμίες είναι περίπλοκες. Υπάρχει μια τάση να κοιτάξεις έξω από τον εαυτό σου για κάτι που φαντάζεσαι πως θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά και συγκεντρώσου περισσότερο. Μια επιφυλακτικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου σε κάνει να δείχνεις απόμακρη. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις και πολύ αυτά που σου τάζουν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top