Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
91
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Πανσέληνος της νύχτας εμφανίζεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργείται μια ξαφνική ανάγκη να ανακατεύσεις τις ανάγκες και προτεραιότητες σου καθώς το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το σπίτι και τα προσωπικά σχέδια σου. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου στην εργασία ή τα καθήκοντά σου. Θέλεις να ελέγξεις  την υπερβολική ευαισθησία σου κι αυτό μπορεί να σε κάνει απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

 

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος είναι πιθανό να συγκεντρώσει δυνατά και πιθανώς μη αναγνωρισμένα συναισθήματα. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης εποχή αλλά είναι μια περίοδος ανακάλυψης συναισθημάτων που χτίζονται και στη συνέχεια αγκαλιάζονται. Οι συμπάθειες και η συμπόνια αυξάνονται οπότε άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί και να φανταστεί. Μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην παίζεις ρώσικη ρουλέτα με τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά μην επενδύεις.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των αξιών και των οικονομικών σου και ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα χρήματα, την κοινή χρήση, την υποστήριξη, τις αξίες ή τα υπάρχοντά σου πιθανά να έρθει στην επιφάνεια. Το πλήρες φεγγάρι μπορεί μερικές φορές να αναζωογονήσει τα πράγματα ή να αυξήσει τα συναισθήματα, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό έχει ως στόχο να φέρει περισσότερη προβλεπτικότητα σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Τόλμησε να μιλήσεις για ασφάλεια και ανασφάλεια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη,  το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

 

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου τραβώντας εσένα και τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και το προσκήνιο. Αντιμετωπίζοντας τα συναισθήματα που θεωρητικά έχεις ξεπεράσει ή θάψει ή έχεις αγνοήσει, ίσως να τα βρεις με τον εαυτό σου και όλο αυτό να λειτουργήσει ενδυναμωτικά. Πάθος και ένταση επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά να βάλεις σε μια σειρά τα συναισθήματα σου.

 

Λέων
Τα συναισθήματα σε κατακλύζουν σήμερα καθώς το φεγγάρι οδηγείται στην ολοκλήρωσή του. Με αυτήν την Πανσέληνο πιθανότατα να βρεις τον αγωγό για τα βαθύτερα συναισθήματα σου και ό,τι θαμμένο έχεις μέσα σου να έρθει στην επιφάνεια.  Έχεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και ίσως αυτό να είναι ένα βήμα προς τη θεραπεία. Απόφυγε τις παραλήψεις ή τα λάθη στα εργασιακά. Τα μυστικά σου θα αποκαλυφθούν αν τα συνεχίσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν πρέπει.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο και η επιθυμία για περισσότερη τάξη και σκοπό στη ζωή σου μεγαλώνει.  Είσαι πιο γενναία ή πιο αποφασισμένη για την αντιμετώπιση προκλήσεων. Τα έντονα συναισθήματα σε οδηγούν στο να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις κάτι πίσω σου. Λάβε υπόψη σου τις συμβουλές φίλων και αγαπημένων προσώπων προκειμένου να βρεις λύσεις στα όποια προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της καριέρας, της φήμης και της ευθύνης σου, φέρνοντας ένα έργο στο αποκορύφωμα, ένα νέο φως σε ένα θέμα και συναισθήματα στην επιφάνεια. Ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς σου βρίσκεται στο σπίτι και την οικογένεια αυτές τις μέρες, ονειρεύεσαι επίσης έναν επαγγελματικό στόχο ή ένα όνειρο που ζωντανεύει μέσα σου. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα συγκεκριμένο άτομο σου αποσπά την προσοχή.

 

Σκορπιός
Η Πανσέληνος εμφανίζεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια συναισθηματική στιγμή για να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες για ένα θέμα ή για να φτάσεις σε ένα σημαντικό σημείο καμπής σε ψυχικό επίπεδο. Αυτή η Πανσέληνος εμφανίζεται στον άξονα του μυαλού και των επικοινωνιών σου, αφυπνίζοντας την ανάγκη σου για πνευματικές εμπειρίες ή σε εμπνέει να ακολουθήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Απόλαυσε τη φροντίδα του αγαπημένου σου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από αυτά που σου τάζουν.

 

Τοξότης
Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να ξυπνήσει έντονα συναισθήματα για μια εταιρική σχέση ή ένα οικονομικό θέμα καθώς μπορεί να προκύψει η ανάγκη εξάρτησης από κάποιον ή να αναζητήσεις υποστήριξη για μια προσκόλλησή σου. Απόλαυσε τον ερωτισμό και το ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις ανάγκες σου να σε οδηγούν σε ακατάλληλες αγκαλιές.

 

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει συναισθήματα και πληροφορίες στο φως τα οποία μπορεί να νιώσεις σαν μια ξαφνική ή συναρπαστική αποκάλυψη. Πάρε το χρόνο σου σε ό,τι αναδύεται τώρα αφήνοντας τις καταστάσεις να εξελιχθούν ομαλά και από μόνες τους. Οικονομικές και εργασιακές συμφωνίες ευνοούνται. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε πείσει για τα συναισθήματά του για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σε παρακινήσει να επιδιώξεις τους στόχους στην εργασία σου και της υγείας σου με περισσότερη αποφασιστικότητα ή συνειδητοποίηση. Έχεις επίσης την τάση να ακούς την εσωτερική φωνή σου που σου υπενθυμίζει να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Οι συζητήσεις σήμερα με τον αγαπημένο σου είναι εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις εύκολες αποφάσεις και μην δεσμεύεσαι.

 

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει προσωπικές αποκαλύψεις ή μια νέα συνειδητοποίηση ενός παλιού θέματος. Προσωπικοί στόχοι, ρομαντισμός ή φιλίες καθώς και δημιουργικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Αναζητάς δραστηριότητες που σου δίνουν μια ισχυρότερη αίσθηση επιτυχίας στα εργασιακά. Μην λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τους θαυμαστές και τις επιτυχίες σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top