Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
399
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιθυμία σου για ποικιλία και ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξη και χαρούμενη. Συναρπαστική η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς νέα ερεθίσματα και εξελίξεις τροφοδοτούν και ενισχύουν τις φιλοδοξίες σου. Η ειλικρινή και ερωτική σου διάθεση είναι αρκετή για να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα και υποσχέσου στον εαυτό σου πως στο μέλλον θα τον σέβεσαι περισσότερο.

 

Ταύρος
Παρόλο που όλα γύρω σου κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, καταφέρνεις να διατηρήσεις την νηφαλιότητά σου και να εστιάσεις την προσοχή σου στα θέματα που θεωρείς σημαντικά. Είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές προτάσεις κι αυτό το δείχνεις με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι άλλωστε αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά, πάση θυσία. Η ισορροπία και η συναισθηματική ασφάλεια που σου εξασφαλίζει ο ερωτικός σύντροφός σου σε γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Εσύ που είσαι μόνη άσε τα παράπονα και σκέψου πως η ανεξαρτησία σου έχει και τα καλά της.

 

Δίδυμοι
Έχοντας το μυαλό σου στα μελλοντικά σχέδιά σου σήμερα, δύσκολα μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Σταμάτα να ασχολείσαι με εργασιακά θέματα και αρμοδιότητες άλλων στα εργασιακά και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου  στα δικά σου. Κάνε το πρώτο βήμα και έκφρασε τα όσα όμορφα νιώθεις για το σύντροφό σου. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει και θα σου ανταποδώσει τα πολλαπλάσια. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου.  

 

Καρκίνος
Μοιράσου σήμερα απόψεις, σχέδια και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι. Η επιρροή που μπορείς να ασκήσεις και να κερδίσεις συμμάχους είναι πολύ ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για νέες εργασιακές δραστηριότητες, μελέτες και επέκταση του μυαλού και των γνώσεών σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα απολαύσεις την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι από το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να μην νιώσεις καθόλου την έλλειψη ενός ερωτικού συντρόφου.

 

Λέων
Η Σελήνη σήμερα επηρεάζει άμεσα τον κοινωνικό σου τομέα και σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να βρεις λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά σου συμφέροντα στα εργασιακά. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις και μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είσαι τόσο ενθουσιασμένη και αφοσιωμένη στον ερωτικό σύντροφό σου, που θα ήταν αδύνατον να μην ανταποκριθεί κι εκείνος από την πλευρά του. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου περισσότερο τη γοητεία και τα ταλέντα σου.

Παρθένος
Επικεντρώσου σήμερα περισσότερο στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου που βρίσκονται σε στασιμότητα και βρες τα σημεία που νοσούν και δεν εξελίσσονται. Κατάστρωσε τις στρατηγικές που θα σε οδηγήσουν το συντομότερο δυνατόν στην επαγγελματική επιτυχία. Προκειμένου να επανέλθει η σχέση με το σύντροφό σου, κάνε το πρώτο βήμα και πλησίασέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε τη μελαγχολία από πάνω σου και πάρε την απόφαση να προχωρήσεις μπροστά. Αρκετά με το παρελθόν και τις πληγές του.  

 

Ζυγός
Η αφοσίωση και τα κίνητρά σου είναι κορυφαία και η προσοχή σου στις λεπτομέρειες φέρνουν τις πολυπόθητες λύσεις στα όσα σε απασχολούν και σου δημιουργούν διλήμματα. Μπορείς να βρεις καταπληκτικές ιδέες για το πως να ακολουθήσεις έναν συγκεκριμένο στόχο. Αφιέρωσε τη βραδιά αποκλειστικά στο σύντροφό σου μιας και η μέρα σου στα όσα προσωπικά σε  απασχολούν πήγε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.  

 

Σκορπιός
Η ανάγκη σου να αναζητήσεις περισσότερο βάθος και ουσία στις δραστηριότητες και τις σχέσεις σου, σου γίνεται εμμονή. Χαλάρωσε λιγάκι και επιβραβεύεσαι τον εαυτό σου για τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Νέες συνεργασίες και αλλαγές στα εργασιακά θα έλεγε κανείς πως ευνοούνται, αρκεί τα βήματά σου να είναι προσεκτικά και μελετημένα. Παρελθοντικές κουβέντες επανέρχονται από την πλευρά του ερωτικού σου συντρόφου και μάλιστα με λύσεις και προτάσεις ικανοποιητικές. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε προειδοποιεί για σημαντικές αλλαγές στη συναισθηματική σου  ζωή. 

 

Τοξότης
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε ένα πράγμα τη φορά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Βάλε φρένο στις όποιες ανησυχίες σου και σε τάξη τις σκέψεις σου. Μην γίνεσαι εριστική και απότομη απέναντι σε συναδέλφους και μην δημιουργείς αντιπάθειες που θα τις πληρώσεις κάπου παρακάτω. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με το σύντροφό σου παίρνοντας πρωτοβουλίες και δίνοντας τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σου πηγαίνει καθόλου η μιζέρια. Πάρε τα πάνω σου και μην αφήνεις τη μέρα ανεκμετάλλευτη.

 

Αιγόκερος
Πάρε τον έλεγχο των υποθέσεών σου στα χέρια σου και κινήσου αποφασιστικά. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ με το να περιμένεις  να γίνουν όλα ως δια μαγείας. Προχώρησε σε διεκδικήσεις στα εργασιακά. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Είναι σημαντικό να φανείς ειλικρινής με το σύντροφό σου και να μην φοβηθείς να του ανοίξεις την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη  και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σκέψου και βάλε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα και μην γίνεσαι τόσο υποχωρητική.

 

Υδροχόος
Πειθάρχησε απέναντι στην παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεσή σου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Η ενέργεια σου στα εργασιακά βρίσκεται στα ύψη και θέλεις να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Πες ναι απόψε στις προτάσεις και προκλήσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα και τα χόμπι σου και φρόντισε  να περάσεις όμορφα.

 

Ιχθείς
Η προσοχή σου στρέφεται στις προτεραιότητές σου σήμερα και είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να εργαστείς λίγο πιο σκληρά ή για να απολαύσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και της δέσμευσής σου. Παρόλο που τίποτα δεν σε ικανοποιεί από τα εργασιακά, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις χτίσει γερές βάσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Για αυτό χαλάρωσε λιγάκι και ξεκουράσου ψυχικά και σωματικά. Είναι ιδανική η βραδιά για να προσθέσεις λίγο σασπένς στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς και θέλεις να κάνεις πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top