Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
421
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η μέρα σήμερα απαιτεί ξεκούραση και χαλάρωση για αυτό μείνε περισσότερο σπίτι απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του. Σκέψεις που σε προβληματίζουν βάλτες στην άκρη και φρόντισε να αναθερμάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Επικοινώνησε με αγαπημένα, φιλικά σου πρόσωπα περιορίζοντας τις συζητήσεις σε ένα ευχάριστο, ουδέτερο επίπεδο. Αν διαπιστώσεις πως κάποιοι πάνε να σου χαλάσουν τη διάθεση με την απαισιοδοξία τους απόφυγέ τους επιμελώς. 

 

Ταύρος
Από τη μια νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα προβλήματα και τις σκοτούρες κι από την άλλη ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει και τα όσα πέρασες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου τις στιγμές που είστε μαζί καταφέρνει να σε αποπλανήσει και η σχέση, το πάθος και ο ρομαντισμός σας αναζωπυρώνονται. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το σπίτι, την κουζίνα σου και τις δημιουργίες σου.

 

Δίδυμοι
Έχεις αρκετά καλή διάθεση σήμερα και θέλεις να μοιραστείς στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους έστω και διαδικτυακά. Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου έχεις τη δυνατότητα να τις ξεπεράσεις όμορφα και ανώδυνα, μιας και είναι μεγάλο σου προσόν η προσαρμοστικότητα. Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στον αγαπημένο σου και κυρίως έχοντας όλη την καλή διάθεση να τον ανεβάσεις και να τον επιβεβαιώσεις συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, δεν πλήττεις δευτερόλεπτο, όλο και κάτι έχεις να κάνεις.

 

Καρκίνος
Είσαι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη σήμερα και θέλεις να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου έχουν λείψει αρκετά λόγω συνθηκών ή προσωπικών σου υποχρεώσεων. Η μέρα σου περνά όμορφα και ρομαντικά με τον αγαπημένο σου αφού έχεις τη διάθεση να τον περιποιηθείς και να του ανταποδώσεις αυτά που σου χαρίζει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες σου οδηγούν το μυαλό σου σε παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα.

Λέων
Υπάρχουν αρκετές σκέψεις σήμερα που σε βασανίζουν όμως έχεις τη δυνατότητα να το κρύψεις και να μην επιβαρύνεις τη διάθεση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι για αυτό και είσαι η καρδιά της παρέας. Ξαφνικές κοινωνικές προσκλήσεις προσθέτουν χρώμα στη μέρα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και η συμπεριφορά του σε κάνουν ιδιαίτερα τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, σε απασχολούν πολλά άλλα και έτσι η μοναξιά σου περνά σε δεύτερο επίπεδο.

 

Παρθένος
Οι σχέσεις και η οικογένεια σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου για αυτό και τους αφιερώνεις αρκετό και ουσιαστικό χρόνο. Οι συζητήσεις μαζί τους είναι αρκετά εποικοδομητικές και παρόλο που θέλεις να τους ακούσεις και να τους συμπαρασταθείς όλο και κάτι κερδίζεις κι εσύ. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε προκαλέσει ερωτικά για αυτό μην παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σου ικανοποιούν απόλυτα τον εγωισμό.

 

Ζυγός
Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική σήμερα και αντιλαμβάνεσαι πως τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος σε έχουν ωριμάσει πολύ. Οι στόχοι σου γίνονται πιο ξεκάθαροι κι έτσι στο βάθος νιώθεις μια πληρότητα. Η μέρα σου περνά ευχάριστα και παρά τους προβληματισμούς σου δεν χάνεις το κέφι σου. Ένας ανανεωτικός αέρας πνέει στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό αποδεικνύεται από το πάθος και το κρεβάτι σας. Εσύ που είσαι μόνη, το διαισθάνεσαι πως πολύ σύντομα η ζωή σου θα αποκτήσει νόημα.

 

Σκορπιός
Παρά τα παράπονά σου σήμερα σε θυμούνται και επικοινωνούν μαζί σου οι πάντες. Αυτό σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και δεν φαίνεται να μετανιώνεις στιγμή για τη συναισθηματική σου δοτικότητα. Η φαντασία σου οργιάζει κι έτσι κάνεις τις στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου μοναδικές. Το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά στην κυριολεξία. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση τώρα είναι η στιγμή να κάνεις την κίνησή σου.

 

Τοξότης
Έχεις τη δυνατότητα να κινήσεις τα νήματα κι έτσι η καλή σου διάθεση προκαλεί το σύμπαν. Ευχάριστες ανατροπές, ειδήσεις, εξελίξεις και έντονη κοινωνικότητα σου εξασφαλίζουν μια όμορφη μέρα μακριά από προβληματισμούς και μιζέριες. Μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και να τις καλύψεις στο ακέραιο. Εσύ που είσαι μόνη, δεν το βάζεις κάτω με τίποτα. Θέλεις να κατακτήσεις ένα συγκεκριμένο άτομο και το καταφέρνεις.

 

Αιγόκερος
Η ενέργεια και η καλή σου διάθεση παρά τους προβληματισμούς σου βρίσκεται στα ύψη. Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους σου καλύπτει όλα τα συναισθηματικά κενά κι έτσι ανταποδίδεις το ενδιαφέρον σου σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες συζητήσεις περίπλοκες καλύτερα να τις αποφύγεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς είναι άγνωστο το που θα καταλήξουν. Εσύ που είσαι μόνη, μια πλατωνική αγάπη, έρωτας του παρελθόντος επανέρχεται.

 

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα η διάθεσή σου να μην είναι και η καλύτερη όμως ακολουθείς το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως πολλά από αυτά που σε βασανίζουν θα διορθωθούν και η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάτι προσπαθεί να  σου αποσπάσει. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και ανταποκρίσου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου δεν σταματούν να σου επισημαίνουν το πόσο σημαντική είσαι ως γυναίκα.

 

Ιχθείς
Ένας συγκερασμός συναισθημάτων επικρατεί σήμερα στην καρδιά σου για αυτό και η διάθεση σου μεταλλάσσεται. Σε απασχολούν πολλά θέματα καθημερινότητας και δουλειάς, εξέλιξης και αποφάσεων για αυτό και έχεις την τάση εσωστρέφειας και μοναξιάς. Παρόλα αυτά δεν αρνείσαι σε κανέναν τίποτα. Ο ερωτικός σύντροφός σου κατανοεί τις ανάγκες σου και σου συμπεριφέρεται ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνη, μια φωνή μέσα σου προσπαθεί να σε πείσει πως όλα θα πάνε καλά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top