Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
115
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο χρωματίζοντας περισσότερο τα συναισθήματά σου, καθώς γίνεσαι γρήγορη στις αντιδράσεις και απαντήσεις σου. Με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Άρη αυτό διπλασιάζεται. Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τον Πλούτωνα λίγο επιβαρυντικά και τα ανταγωνιστικά συναισθήματα αναδύονται καθώς η επιθυμία σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου είναι ισχυρότερη από ποτέ. Βάλε φρένο στον εγωισμό σου και μην παίζεις με τα όρια και τις αντοχές του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες και επίπονες επιλογές.

 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να αυξήσουν κάθε φόβο που μπορείς να έχεις για το τι δεν είσαι έτοιμη να κάνεις. Θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο αποστραγγισμένη ή απενεργοποιημένη αλλά οι πιέσεις για εκτέλεση και ολοκλήρωση των καταστάσεων είναι έντονη. Η ζήλια ή η δυσαρέσκεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι ένα ζήτημα σήμερα όμως τα ευχάριστα είναι πως διατίθεσαι να αλλάξεις τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιμένεις σε καταστάσεις που η λογική σου λέει πως δεν αξίζουν τον κόπο.

 

Δίδυμοι
Ενώ οι ενέργειες της ημέρας μπορεί να είναι περίπλοκες η ανακίνηση μερικών προβλημάτων μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα τα όρια και τις λεπτομέρειες. Μην επαναλαμβάνεις λάθη στα εργασιακά. Δραστηριοποιήσου περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στα πάθη σου να σε παρασύρουν σε ακατάλληλες καταστάσεις για την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα στις φιλοδοξίες, τους στόχους και τις ευθύνες σου. Η απόδοσή σου σε ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για αυτό και η μέρα σου είναι αρκετά πιεστική. Ωστόσο ο συναισθηματικός προσανατολισμός σου μπορεί να συγκρουστεί με τους στόχους, τις σχέσεις ή μπορεί να αισθανθείς λίγο εκτός ισορροπίας. Η ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά σου προκαλεί άγχος. Μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου και κάνε μια προσπάθεια να μετριάσεις τον εκνευρισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στα εργασιακά με διακριτικότητα.

 

Λέων
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα του πνεύματος ενισχύοντας την επιθυμία σου για βελτίωση, ανάπτυξη και ευημερία. Ωστόσο σήμερα μπορεί να προκύψουν ορισμένα άλυτα ζητήματα. Η ένταση μπορεί να προκύψει από την υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο, ιδέα, πίστη ή άποψη. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τα όριά σου και να επιδιώξεις ένα διάλειμμα. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο κάθε πειραματισμός να θυμάσαι πως μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες.

 

Παρθένος
Η Σελήνη συναντιέται με τον Άρη προκαλώντας επιθυμίες. Ό Άρης όμως βρίσκεται σε μια δύσκολη πτυχή σήμερα επιδεινώνοντας τις απογοητεύσεις και τη δυσαρέσκεια. Ίσως είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις ως ευκαιρία να απαλλαγείς από θαμμένα συναισθήματα ή ξεχασμένα προβλήματα. Εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας περιόρισε τες ή τουλάχιστον κάνε μια προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, τα πάθη και τα λάθη θα πρέπει να σου έχουν γίνει ήδη μάθημα.

 

Ζυγός
Οι πτυχές και ενέργειες σήμερα τείνουν να αυξάνουν τις εντάσεις και μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις ή δυσαρέσκεια. Μπορεί επίσης να αισθανθείς διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες των άλλων και στα δικά σου συναισθήματα και φόβους, αλλά τώρα φτάνεις σε ένα σημείο όπου είναι δυνατή η επίλυση των προβλημάτων. Στόχος σου είναι να εφαρμόσεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις πιο αυθεντικά. Μπορεί κάποια πράγματα ή συμπεριφορές στη σχέση με τον αγαπημένο σου να σε ενοχλούν, όμως δεν είναι η ώρα να τα συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώσουν.

 

Σκορπιός
Η επιθυμία σου να κάνεις βελτιώσεις στις καθημερινές σου ρουτίνες ενισχύεται, αλλά η υπομονή σου δεν είναι αρκετή, ειδικά εάν τα πράγματα δεν κινούνται με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Οι αλλαγές στις επικοινωνίες ή τις προσεγγίσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να εξομαλύνεις τα πράγματα στα εργασιακά. Γκρίνιες και εντάσεις αφού δεν τις αντέχεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, μην τις προκαλείς. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε όμως μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

 

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες ανησυχίες που σου ασκούν πίεση με την όψη Άρη – Πλούτωνα που μπορεί να ξυπνήσει εκ νέου εντάσεις ή διαφωνίες που σχετίζονται με χρήματα, ιδιοκτησία ή αξίες. Ωστόσο οι ευκαιρίες να επιλυθούν υπάρχουν. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες που σε έχουν εμποδίσει να εκφραστείς δημιουργικά και να ακούσεις την καρδιά σου. Εκμεταλλεύσου την περίοδο και αναθέρμανε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες όχι σε επικίνδυνους πειρασμούς.

 

Αιγόκερος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δείχνει την ανάγκη οικειότητας και άνεσης. Μπορεί να φτάσεις σε δημιουργικές, δυναμικές ιδέες για το χειρισμό των υποθέσεών τους. Υπάρχουν όμως και κάποιες τεταμένες πτυχές και μπορούν να επιδεινώσουν τα προβλήματα, αν και η πιθανότητα επίλυσης τους αυξάνεται όταν έρχονται στην επιφάνεια. Προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου και χαλάς την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε επικίνδυνα παιχνίδια.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου προτρέποντας σε να συνδεθείς και να μοιραστείς. Οι σημερινές πτυχές όμως αυξάνουν τις εντάσεις, δημιουργώντας μια ανυπομονησία με θέματα που δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες. Πρόσεξε την τάση σου να απογοητεύεσαι εύκολα στα εργασιακά. Ο τρόπος που εκφράζεσαι απέναντι στον αγαπημένο σου είναι σκληρός και απόλυτος. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι σε νέες γνωριμίες και απόλαυσε το φλερτ.

 

Ιχθείς
Σήμερα τείνεις να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα ασφάλειας, χρημάτων ή άνεσης περισσότερο από ότι συνήθως. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φαίνεται να προκαλούν δυσαρέσκεια, αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις λύσεις. Πρόσεξε τις συζητήσεις στα εργασιακά και μην γίνεσαι τόσο απαιτητική. Απόλαυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί το φλερτ που λαμβάνεις να φαίνεται ανούσιο όμως κάνει καλό στην ψυχολογία σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top