Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

at 12:09 πμ
355
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο δημιουργώντας ένα κλίμα σαφήνειας και ορατότητας. Παρόλα αυτά μικρές απογοητεύσεις από μια σχέση μπορεί να εμφανιστούν με μικρούς αλλά ενοχλητικούς τρόπους. Μπορεί να είσαι αμυντική έως και επιθετική όμως αυτό θα οδηγήσει σε ένταση. Εκμεταλλεύσου σωστά την ενέργεια με τον αγαπημένο σου και μην δημιουργείς έξτρα ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να νιώσεις μια απογοήτευση από μια πρόσφατη γνωριμία.

 

Ταύρος
Σήμερα και αύριο το συναίσθημα είναι λίγο δύσκολο να λειτουργήσει, για αυτό προτίμησε να χειριστείς τις υποθέσεις ή και τα συναισθήματά σου με ρεαλισμό. Χρηματικά θέματα πιθανά να σε απασχολήσουν. Ακόμα κι έτσι οι εργασιακές φιλοδοξίες σου αναδεύονται και κάποιες πτυχές μπορούν να σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μην γίνεσαι τόσο υποχωρητική με τον αγαπημένο σου γιατί τον κακομαθαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι εύκολα.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και νιώθεις πραγματικά την ανάγκη αποσυμπίεσης από πιεστικές καταστάσεις. Υπάρχει κάποια ένταση γύρω σου και οι αντιπαραθέσεις τείνουν να είναι άκαρπες. Τόλμησε να εκφράσεις και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά χωρίς πολλά λόγια και συζητήσεις. Είσαι λίγο απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον παρουσιάζονται ιδανικές ευκαιρίες.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σε διακρίνει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα. Είναι πιθανό επίσης να κάνεις ένα check in στους κανόνες ή τους δικούς σου στόχους οι οποίοι με τη σειρά τους μπορεί να σε παρακινήσουν να πιέσεις κάποιες καταστάσεις περισσότερο. Κάτι αναμοχλεύεται μέσα σου που είναι δύσκολο να εντοπιστεί για αυτό και νιώθεις μια ένταση να επικρατεί γύρω σου. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις άδικα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι απόμακρη συναισθηματικά και λίγο αποστασιοποιημένη.

 

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 9ο ηλιακό σου οίκο και οι άλλοι πραγματικά θαυμάζουν το πνεύμα και την οξυδέρκειά σου. Αν και αναζητάς κάποια απόδραση από τις καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι δύσκολο πρακτικά να το κάνεις. Τη ζήλια από τον ερωτικό σύντροφό σου την προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου όμως κράτα μικρό καλάθι.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 8ο ηλιακό σου οίκο και παίρνεις τη θέση περισσότερο του παρατηρητή. Μπορεί να βρεθείς στη θέση να παραστήσεις το ντεντέκτιβ, κάτι που μπορεί και να απολαύσεις. Οικογενειακά και οικονομικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες. Εάν αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη μπορείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και βάλε στην άκρη τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των συνεργασιών σου. Έτσι μπορεί να υπάρξει αυξημένη ευαισθησία σε προβλήματα σχέσεων, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Οι ρυθμοί στα εργασιακά πέφτουν και δημιουργούν ανασφάλεια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να φέρει τα ανέλπιστα.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της εργασίας και υγείας σου και επιδιώκεις να φέρεις τις όποιες καταστάσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Οι σημερινές ενέργειες δημιουργούν μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σου και είναι εύκολο να αντιδράσεις υπερβολικά. Αρκετά ικανοποιητικές είναι οι εξελίξεις στα εργασιακά. Έχεις μια τάση σνομπισμού σήμερα που ενοχλεί τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου είναι ιδιαίτερα υψηλά, για αυτό και δεν σε ικανοποιούν οι κατακτήσεις σου.

 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας και η έκφρασή σου με μοναδικούς τρόπους έρχεται φυσικά. Προσπαθείς να αναζωογονηθείς μέσω δραστηριοτήτων που πραγματικά απολαμβάνεις. Εντούτοις μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αλλά σκέψου το μήπως είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη -με ή χωρίς σύντροφο.

 

Αιγόκερος
Ακόμα και με τη Σελήνη στον ήσυχο 4ο οίκο σου, μπορεί να υπάρξει ένα κάπως χαοτικό κλίμα γύρω σου ή συναίσθημα. Θα μπορούσες να αισθανθείς πως οι άλλοι προσπαθούν να πάρουν τα ηνία ενώ εσύ παραμένεις σε κατάσταση αδράνειας. Οι εντάσεις επίσης τείνουν να προέρχονται από ένα αίσθημα πίεσης για την ώθηση ενός θέματος που δεν είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Έχεις όλη τη διάθεση να φροντίσεις τον αγαπημένο σου και να τον προστατεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι και να νοσταλγείς το παρελθόν.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πολυάσχολο τομέα των επικοινωνιών σου και η περιέργεια είναι μεγάλη, το ίδιο και τα όνειρα και οι επιθυμίες σου. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες βρίσκονται σε κάποια τεταμένη πλευρά. Στην ιδανική περίπτωση οι πιέσεις που αισθάνεσαι τώρα σε προκαλούν να κάνεις θετικές αλλαγές. Θα πρέπει να αποφύγεις την έντονη ή ανυπόμονη διατύπωση στα εργασιακά. Η στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και μέσω του διαδικτύου.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά στον τομέα των πόρων σου και μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σε θέματα που αφορούν στα χρήματα. Η ανυπομονησία στα εργασιακά μπορεί να προέρθει μέσα από την ανησυχία σου για το μέλλον. Απόλαυσε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου και μην χαλάς τη βραδιά εξαιτίας του εγωισμού σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σου ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top