Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/12)

at 12:09 πμ
410
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/12)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Σήμερα πρέπει να αγγίξεις με μεγαλύτερη κατανόηση τα βαθύτερα συναισθήματά σου ή τους αγαπημένους σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση εάν οι απαιτήσεις των άλλων επηρεάζουν τα προσωπικά σχέδιά σου ή τα συναισθήματα ανεξαρτησίας σου. Απόλαυσε τη ζεστασιά και ασφάλεια που εισπράττεις από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που θα προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Μπορεί να αισθανθείς σήμερα λίγο καταπιεσμένη και να έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείς να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες. Η μέρα απαιτεί υπομονή και ίσως αν επιβραδύνεις λιγάκι τους ρυθμούς σου να νιώσεις καλύτερα. Οι συναδελφικές σχέσεις σου βελτιώνονται. Δείξε υπευθυνότητα στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αυτοπεποίθηση κι αυτό φαίνεται.

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις μια ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί κάποια πράγματα ή κάποιες συμπεριφορές να τις πάρεις περισσότερο προσωπικά από όσο θα έπρεπε. Οι προκλήσεις στα εργασιακά δεν λείπουν, όμως ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτική ως προς τις αποφάσεις σου. Μείωσε τις απαιτήσεις που έχεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το βλέμμα σου σήμερα είναι αυτό που γοητεύει τους πάντες.

Καρκίνος
Τα συναισθήματα σήμερα είναι έντονα και άμεσα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις την παρορμητικότητά σου και την ανυπομονησία σου. Απόφυγε και μην προκαλείς εντάσεις ή αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Αναζωογονητικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να αποφορτιστείς και να ανανεωθείς. Απόφυγε κάποιες διαφωνίες σχετικά με χρήματα ή και αξίες. Τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης είναι πιθανό να αποκαλυφθούν, κάτι που μπορεί να είναι αποθαρρυντικό όμως όχι τόσο όσο φαίνεται στην αρχή και με την πρώτη ματιά. Αν έχεις ήδη κρατήσει κάποια μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη και μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια.

Παρθένος
Σήμερα έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και μάλιστα ταυτόχρονα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις θα πρέπει να περιοριστεί για καλύτερα αποτελέσματα. Σίγουρα μπορείς να μάθεις μέσα από λάθη, ακόμα και κριτική, όμως οι αποφάσεις σου χρειάζονται χρόνο. Πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς την ανεξαρτησία σου από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις όμως οι ενδιαφερόμενοι δεν σε ικανοποιούν.

Ζυγός
Είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις ευθύνες σου, τόσο απέναντι στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις κάποιον εκνευρισμό σήμερα με τους άλλους. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να είσαι υπομονετική όταν ακολουθείς τους κανόνες και να έχεις κατά νου τους στόχους σου. Απόφυγε γκρίνιες στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να δράσεις δυναμικά προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Η μέρα φροντίζει να σου υπενθυμίσει πως πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς ή να προσέξεις την επικοινωνία. Αισθάνεσαι παθιασμένη με τις πεποιθήσεις σου αλλά πολλοί δεν σε ακούν ουσιαστικά. Επίσης μπορεί να υπάρξουν εντάσεις γύρω από καθήκοντα, προγράμματα ή έλλειψη χρόνου για τον εαυτό σου, καθυστερήσεις ή λάθη. Κάντε κοινά σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου.

Τοξότης
Σήμερα τείνεις να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν. Μια καθυστέρηση που δεν είχες προβλέψει μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντική. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις ή να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Μην γίνεσαι καχύποπτη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη για αυτό αυξάνονται και οι θαυμαστές σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να υπάρξουν σήμερα καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή μπορεί να συναναστραφείς με πεισματάρηδες. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις. Είναι εύκολο να αισθανθείς προσβεβλημένη ή και αδικημένη. Νέες συνεργασίες ή και προτάσεις ανεβάζουν την αισιοδοξία σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ομαλότατα. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή.

Υδροχόος
Η κοινή λογική και τα ένστικτα μπορεί σήμερα να βρίσκονται σε διαφωνία. Και οι ευθύνες ή οι περιορισμοί να σου προκαλούν ένταση. Το να περιμένεις πληροφορίες ή να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου στα εργασιακά θα ήταν πολύ χρήσιμο. Μέσα από τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα όσα σας δημιουργούν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι καλό φαίνεται να προκύπτει.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου δημιουργήσουν την αίσθηση ότι οι άνθρωποι ή οι περιστάσεις γύρω σου σε εμποδίζουν ή να αγωνιάς περιμένοντας μια απάντηση. Πρόσεξε μια τάση σου να θέλεις να αποδείξεις κάτι και τον τρόπο με τον οποίο το κάνεις. Το να πιέσεις σκληρά μια κατάσταση θα σου δημιουργήσει άγχος. Ευχάριστες εκπλήξεις από τον ερωτικό σύντροφό σου, σου ανεβάζουν τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις επιτυχίες σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top