Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/12)

at 12:09 πμ
714
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/12)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Με την Αφροδίτη τώρα στον 9ο ηλιακό σου οίκο θα ανοίξεις τα μάτια σου σε νέους, συναρπαστικούς ανθρώπους ή χόμπι και έργα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πυροδοτήσεις τις πυρκαγιές ενός ρομαντισμού με διαφορετικές δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός, κίνητρα και πιθανώς ακόμα και αγάπης που συνδέεται με τη μάθηση ή τις διαδικτυακές δραστηριότητες. Δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή για να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

 

Ταύρος
Με την Αφροδίτη τώρα στον 8ο ηλιακό σου οίκο έως τις 8/1 είσαι σε μια καταπληκτική θέση για να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την προσωπική σου ζωή. Μια λογική, ελαφριά προσέγγιση σε βαθύτερα θέματα μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα πράγματα και να συνάψεις συμφωνίες με άλλους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να ενισχυθεί από εμπιστευτικές ή οικείες συνομιλίες και διευκρινήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές. 

 

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη να μεταβαίνει πλέον άνετα στον τομέα της συνεργασίας σου, η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται. Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων, καθώς και για τις σωστές διαπραγματεύσεις, συμβουλές και συμφωνίες έως τις 8/1. Η αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά να χαίρεσαι τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου προβλέπονται εκπλήξεις.

 

Καρκίνος
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές ρουτίνες τώρα που η Αφροδίτη διέρχεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 8/1 είναι ισχυρός για να φέρει αρμονία στην καθημερινότητά σου, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Μπορεί να υπάρχουν κοινωνικές ευκαιρίες μέσω της εργασίας σου, των καθημερινών σου συνηθειών ή της επιδίωξης στόχων υγείας. Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης υπογραμμίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα για αυτό και κουρνιάζεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για θυελλώδη γνωριμίες.

 

Λέων
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια αρμονική, υποστηρικτική θέση με το ζώδιο σου μέχρι τις 8/1. Αυτή η διέλευση φέρνει χαλάρωση, ζεστασιά και ευγένεια στη ζωή σου και είναι ιδιαίτερα καλή για τις δυνάμεις έλξης, τη  δημιουργικότητα, το ρομαντισμό, τα παιδιά και την ψυχαγωγία. Η Σελήνη περνά στον τομέα της εργασίας βοηθώντας σε να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις και εκκρεμότητές σου. Έχεις την ικανότητα να αφουγκραστείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα κυρίως με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευσή της στον 4ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας μια ισχυρότερη επιθυμία και δυνατότητα για αρμονία στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή. Μπορείς να προστατεύσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να βάλεις ευκολότερα μια τάξη στο πορτοφόλι σου. Ρομαντισμός και πάθος επικρατούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ και αναθεωρείς πολλές ιδέες και πεποίθησεις που αφορούν στον έρωτα.

 

Ζυγός
Η Αφροδίτη κινείται τώρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και η ανάγκη σου να μοιραστείς ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ενισχύεται. Υπάρχουν οφέλη από τις μελέτες, τα διανοητικά ενδιαφέροντα και τις επικοινωνίες σου. Είσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη στα εργασιακά και θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Συγκράτησε λίγο την κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας είναι πιθανό να επανέρχεται.

 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των πόρων και των αξιών σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τις ικανότητες και η προσέγγιση σωστών δημιουργικών τρόπων αύξησης των οικονομικών σου ενισχύεται. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τα νεύρα σήμερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει και να σε βγάζει από το λήθαργο και την μελαγχολία.

 

Τοξότης
Η Αφροδίτη τώρα είναι στο ζώδιό σου και με αυτήν τη διέλευση γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη με αυτά και αυτούς που αγαπάς. Η συμπεριφορά σου είναι πιο ήρεμη, αρμονική και ιδιαίτερα ελκυστική. Τις επόμενες εβδομάδες ακτινοβολείς θετική ενέργεια και τείνεις να προσελκύεις την προσοχή. Μπορείς να πραγματοποιήσεις και να ζήσεις όλες σου τις φαντασιώσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η κατάσταση των συναισθηματικών και ερωτικών σου αλλάζει οριστικά.

 

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη είναι τώρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και μέχρι τις 8/1 είναι μια εποχή αφομοίωσης των πρόσφατων εμπειριών σου. Η σημερινή Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε βγάζει από το καβούκι σου και ενισχύει τις προσπάθειές σου στα εργασιακά. Βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αποδοχή των γύρω σου γίνεται ανάγκη σου.

 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη κινείται πλέον σε αρμονία με το ζώδιο σου μέχρι τις 8/1 και αυτήν την περίοδο είσαι σε καλή θέση για να συνδεθείς με ομοϊδεάτες σου. Οι φίλοι μπορούν να προσθέσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη ζωή σου, ίσως επειδή είσαι πιο δεκτική και διαθέσιμη. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να πειραματιστείς, να εξερευνήσεις και να δικτυωθείς. Πρόσθεσε και ενίσχυσε το κλίμα των εορτών με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε σημαντικές συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου.

 

Ιχθείς
Μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη διέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, στην καριέρα και τη φήμη σου. Αυτός ο κύκλος σου δίνει την ευκαιρία να βρεις περισσότερη ευχαρίστηση στη δουλειά ή τις ευθύνες σου. Έχεις τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να βελτιώσεις τη φήμη σου. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, το πάθος και ο ρομαντισμός βρίσκονται στο κόκκινο. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι φροντίζουν για σένα για αυτό μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Πηγή

Σχετικά

Back to top