Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/12)

at 12:09 πμ
511
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/12)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά ένα καλό μέρος της ημέρας σε οικείο σου οίκο, συναντώντας την Αφροδίτη και ενισχύοντας την άνεση με τα συναισθήματά σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τους ανθρώπους γύρω σου και τα γεγονότα, αλλά με προσεκτικό και σίγουρο τρόπο. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου ενισχύοντας την επιθυμία σου για περισσότερη συμμετοχή. Η επέκταση των γνώσεων και του νου σου είναι μια ισχυρή ανάγκη σου για το επόμενο διάστημα. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει μια αναστάτωση και σύγχυση με μια όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Καυτές στιγμές, έρωτας και πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

 

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να νιώσεις καλά αν μοιραστείς τις εμπειρίες σου με κάποιον, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου. Όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν με αγάπη, συμπόνια και συνεργασία, έστω και για λίγο. Ωστόσο όσο περνά η μέρα μπορεί να νιώσεις πως το μυαλό σου παίζει παιχνίδια ή ότι υπάρχει μια απογοητευτική έλλειψη σαφήνειας γύρω σου. Ο Ερμής πρόκειται να συγκρουστεί  με τον Ποσειδώνα που προτιμά λίγα μυστήρια και ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς προκειμένου να νιώσεις ήρεμη. Μην θεωρείς δεδομένη τη φροντίδα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σταθερή σχέση θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι
Ο συνδυασμός εργασίας και υποχρεώσεων με την ευχαρίστηση δεν είναι πάντα επιτυχής όμως σήμερα είναι. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για περιποίηση ή αναψυχή όμως θέλεις και ταυτόχρονα να είσαι και παραγωγική. Όσο προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρχει μια ομιχλώδης σκέψη καθώς οι αντιλήψεις είναι έντονα χρωματισμένες από αυτό που θέλεις να δεις ή φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να βρείτε τη χρυσή τομή. Κρίνε αντικειμενικά τα πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

 

Καρκίνος
Το να δημιουργείς κάτι ή με να το μοιράζεσαι με τους άλλους σήμερα μπορεί να είναι ικανοποιητικό, με τη Σελήνη να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου. Είσαι σε άμεση επαφή με το παιδί μέσα σου ή ακολουθείς κατά κάποιο τρόπο την καρδιά σου. Οι τακτικές ρουτίνες των εργασιακών σου μπορεί να φαίνονται βαρετές ειδικά αν το μυαλό σου πηγαίνει μπρος πίσω. Βάλε σε προτεραιότητα τα θέλω του αγαπημένου σου τουλάχιστον για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις φέρνει η μέρα.

 

Λέων
Το φεγγάρι περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον ηλιακό 4ο οίκο σου μεταβαίνοντας κατόπιν στον τομέα της διασκέδασης, της δημιουργικότητας και της απόλαυσης. Αν χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να κεντράρεις στον εαυτό σου η μέρα είναι ιδανική. Μια ευχάριστη στιγμή για οικογενειακά θέματα ή για την προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανή. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται στα εργασιακά για αυτό συγκράτησε την ανυπομονησία σου. Συναισθηματικά ξεσπάσματα που αποκαλύπτουν τις ανασφάλειές σου απόφυγέ τα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι πιθανό σενάριο.

Παρθένος
Ίσως να απολαύσεις απόλυτα τη μάθηση σήμερα, την κοινή χρήση, με τη Σελήνη να περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα των επικοινωνιών και εκεί να συναντά την Αφροδίτη. Ελαφριές συνομιλίες ή δραστηριότητες μπορεί να σου εξασφαλίσουν ένα διάλειμμα από μια βαριά και δυσάρεστη σκέψη. Ταυτόχρονα ο Ερμής κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σημειωθούν κάποιες χαοτικές στιγμές για τη διαχείριση μια στενής σχέσης. Αυτές απόφυγέ τες τουλάχιστον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο και τις συνέπειες.

 

Ζυγός
Οι σημερινές μετακινήσεις της Σελήνης σου θυμίζουν τη δύναμη του παρόντος και θέλεις να ζήσεις τη στιγμή. Είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις γήινες δραστηριότητες και ενδέχεται να ανακαλύψεις τρόπους προστασίας, βελτίωσης ή δημιουργίας των πόρων σου. Η διαμετακόμιση του Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει κάποιο αίσθημα διαταραχής ή αποδιοργάνωσης. Μπορεί επίσης να είναι η ώρα για ένα διάλειμμα ή για κάποιας μορφής ανανέωση. Αυτά που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου διατύπωσέ τα απλά και ειλικρινά. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τακτ.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και έχεις την τάση να περιποιηθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Καθώς προχωρά η μέρα μια πτυχή του Ερμή – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι οδηγώντας σε πιθανές εσφαλμένες εκτιμήσεις είτε πρόκειται για χρήματα, χρόνο ή ενέργεια. Συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές απόφυγέ τες απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει αφήνοντας το ένστικτό σου να σε οδηγήσει.

 

Τοξότης
Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί να αναζητήσεις μια υγιή απόδραση ή μια συναισθηματική ανανέωση. Οι λανθασμένοι υπολογισμοί είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια χαώδη ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει.

 

Αιγόκερως
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την ανταλλαγή ιδεών ή την απόλαυση φιλικής παρέας,  με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα. Αργότερα σήμερα βέβαια η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας μια ώρα για πιο ήσυχες δραστηριότητες, πιο προσωπικό χώρο ή μυστικότητα. Απελευθερώσου συναισθηματικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι στις όποιες, έστω και περιορισμένες κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη και η Αφροδίτη συναντιούνται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και μπορεί να προσελκύσεις την προσοχή των γύρων σου. Μπορεί επίσης να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου ή να σκεφτείς και να θέσεις νέους στόχους. Με τον Ερμή να κατευθύνεται προς μια τετράγωνη πτυχή με τον Ποσειδώνα ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης ή τις προσδοκίες σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναδελφική σχέση αλλάζει μορφή.

 

Ιχθείς
Μπορεί σήμερα να απολαύσεις την αναζήτηση ενός θέματος ή μια σκέψης. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να μειώσεις και να απελευθερωθείς από το άγχος. Η Σελήνη αυξάνει την ανάγκη σου για την προσαρμογή σε κάποιους κανόνες, καθήκοντα ή τους στόχους σου. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα, τηλεφωνήματα και φλερτ συμπεριλαμβάνει η μέρα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top