Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/12)

at 12:09 πμ
491
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/12)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να αισθανθείς αυξανόμενη την ανάγκη σου να αλληλεπιδράσεις, να εκτελέσεις τα έργα και τις ιδέες σου ή να διασκεδάσεις. Το φεγγάρι εναρμονίζεται με τον Ερμή και το Χείρωνα στο ζώδιό σου ζητώντας σου να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου. Μπορείς να εκφραστείς ειλικρινά τόσο στα εργασιακά όσο και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη.

 

Ταύρος
Υπάρχει μια ωραία ισορροπία μεταξύ δωρεάς και λήψης σήμερα και με τη στήριξη κάποιων νιώθεις ισχυρότερη. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου οι οποίοι μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα της ώθησης των σκέψεων σου λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι εσωτερικοί δαίμονες σου τελικά αν τους αντιμετωπίσεις θα σου δώσουν δύναμη. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να διαγράψει το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά.

 

Δίδυμοι
Επωφελήσου από την προθυμία σου σήμερα να εξετάσεις θέματα με ειλικρίνεια ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Θα προκύψουν καλές συνομιλίες με τον Ερμή στον τομέα συνεργασίας σου καθώς λαμβάνεις χρήσιμες πληροφορίες. Μια πτυχή Ερμή – Χείρωνα σου επιτρέπει να δεις μια ακατέργαστη πλευρά η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις ένα νέο έδαφος. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να γίνει μοναδική αρκεί να του ανοιχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα δείχνεις αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά.

 

Καρκίνος
Ο Ερμής που διέρχεται αυτήν την περίοδο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και κερδίζει υποστήριξη και φροντίδα από το σοφό Χείρωνα, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και τις δεξιότητές σου για την επίλυση προβλημάτων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για επικοινωνία ειδικά με αφεντικά ή συναδέλφους για θέματα που σχετίζονται με τις συνήθειες και τους στόχους. Μετρίασε την κτητική διάθεσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικεντρώνεσαι μόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεις κατάλληλους τρόπους να το πλησιάσεις.

 

Λέων
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα προσφέροντάς σου συναισθηματική σαφήνεια. Οι ανάγκες σου επίσης μπορεί να είναι πιο επείγουσες από το συνηθισμένο. Ο Ερμής που διέρχεται στον τομέα της χαράς σου εναρμονίζεται τόσο με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όσο και με το Χείρωνα στον τομέα του πνεύματός σου και μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις. Είσαι ιδιαίτερα απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για λίγες μέρες επισημαίνοντας την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση και προβληματισμό. Με τον Ερμή εναρμονισμένο με το Χείρωνα είσαι ενθουσιασμένη που μαθαίνεις, καινοτομείς και μπορεί να υπάρξουν έντονες αλληλεπιδράσεις γύρω σου. Μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από την πρώτη ματιά.  

 

Ζυγός
Οι συμβουλές σήμερα ή οι παρηγορητικές λέξεις μπορεί να είναι το απαιτούμενο σήμερα. Είσαι σε καλή κατάσταση για σχεδόν κάθε είδους σχέσης καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με το Χείρωνα και τη Σελήνη. Σήμερα ευνοούνται ειλικρινείς συνδέσεις, κοινές δραστηριότητες, ιδέες και πεποιθήσεις. Μην αποξενώνεσαι και μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου με φίλους.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και σου υπενθυμίσει την μέχρι σήμερα πορεία σου και τις προσπάθειές σου. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα check in στα σχέδια και τους στόχους σου και να κάνεις τις ανάλογες προσαρμογές. Ο Ερμής ο οποίος διέρχεται στον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου εναρμονίζεται σήμερα με το Χείρωνα υπενθυμίζοντάς σου τη δύναμη των λέξεων ή των σοφών οδηγιών και μηνυμάτων. Περιόρισε τον εγωισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με καταστάσεις και πρόσωπα που αξίζουν τον κόπο.

 

Τοξότης
Η Σελήνη ανακατεύει τα ένστικτα και τα συναισθήματά σου με τις ανακαλύψεις και τα ερωτήματά σου. Ο Ερμής που περνά στο δικό σου ζώδιο εναρμονίζεται σήμερα με τη Σελήνη και το Χείρωνα και τα μοναδικά ταλέντα και τα χαρακτηριστικά σου τείνουν να ξεχωρίζουν. Είσαι σε καλή κατάσταση για να κάνεις μια παρουσίαση, να εκφράσεις μια ιδέα ή να απολαύσεις μια φιλική συνομιλία. Μην απογοητεύεις τον αγαπημένο σου με τη στάση σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες σε συνεπαίρνουν.

 

Αιγόκερος
Με τη διαμετακόμιση του φεγγαριού στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες έχεις την τάση να σκέφτεσαι βαθιά. Ο Ερμής ο οποίος διέρχεται στον ιδιωτικό 12ο οίκο σου εναρμονίζεται σήμερα με τη Σελήνη και το Χείρωνα και η επικοινωνία ή η έκφραση του εσωτερικού κόσμου σου μπορεί να είναι μαγική. Άθελά σου γίνεσαι καταπιεστική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για λίγες μέρες και είσαι πιο δεκτική σε ιδέες και σχόλια των άλλων. Με τον Ερμή σε αρμονία με τη Σελήνη και το Χείρωνα είσαι σε τέλεια φόρμα για πνευματική συντροφικότητα ή διέγερση. Αποκαλύπτεις νέες, χρήσιμες πληροφορίες στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σου παίρνει τα μυαλά και δικαίως.

 

Ιχθείς
Μια σημαντική ανακάλυψη σε θέματα σπουδών ή ένα νέο επίπεδο κατανόησης σου χαρίζει η σημερινή μέρα. Μέσα από τις σκέψεις ή τις συνομιλίες με κάποιο σημαντικό για εσένα πρόσωπο μπορείς να αποκτήσεις μια άλλη εικόνα για τα συναισθήματα ή τις αξίες σου. Προβάλεις τον εαυτό σου με έναν ταπεινό τρόπο και κάποιες συμβουλές τις λαμβάνεις υπόψη σου. Πράξεις χρειάζεται ο ερωτικός σύντροφός σου για να πειστεί. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top