Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/11)

at 12:09 πμ
198
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/11)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από μήνες κι αυτό σε βοηθά να αποφασίσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να τελειώσουν ή να μπούνε στο ράφι. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και κυρίως σε αυτές που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και ικανοποιούν την ανάγκη σου να μάθεις και να ανακαλύψεις. Τα σήματα που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου λάβε τα υπόψη σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιό σου και τα συναισθήματά σου είναι πολυποίκιλα απαιτώντας την προσοχή σου. Ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να λύσεις ένα πρόβλημα φιλίας ή ενός έργου. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό απόψε και κάνε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, συνομιλίες με φίλους θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και ίσως αναθεωρήσεις και κάποιες απόψεις σου.

 

Δίδυμοι
Ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να βοηθήσει στην απεμπλοκή ενός ζητήματος καριέρας, κατεύθυνσης, στόχου ή ενός σημαντικού έργου. Η φήμη ή η επαγγελματική σου εικόνα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. Η σημερινή πτυχή Ερμή – Δία επαναφέρει την αισιοδοξία σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου, να μιλήσετε ειλικρινά και να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που σε είχε προβληματίσει αρχίζει να εξελίσσεται θετικά.

 

Καρκίνος
Η μέρα ευνοεί τη μάθηση και το άνοιγμα σε νέες ιδέες. Μπορείς να απορροφήσεις πολλά, ειδικά αυτά που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία, την αγάπη και τη δημιουργικότητα. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία για να βρεις χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στα εργασιακά. Μια πτυχή του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει τη μέρα επιτρέποντας σε να δεις μια κατάσταση από μια άλλη οπτική. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις ενδιαφέρον σε μια νέα γνωριμία.

Λέων
Ενδυναμωτικά για τις σχέσεις, την αναβλητικότητα των οικονομικών και την ψυχολογία σου λειτουργεί η επαναφορά του  Ποσειδώνα σε ορθή πορεία. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για συζητήσεις και την επίλυση οικογενειακών και εργασιακών προβλημάτων. Μοιραστείτε ευχάριστες και ζεστές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με δραστηριότητες που σε βοηθούν να ξεφύγεις από περίπλοκες σκέψεις.

 

Παρθένος
Με την άμεση στροφή του Ποσειδώνα -μετά από πέντε μήνες- σε ορθή πορεία, φαίνεται να απολαμβάνεις μια αναζωογόνηση του πνεύματος και την οικοδόμηση της πίστης σου σε μια σχέση ή φιλία. Οι θετικές, όμορφες και μαγικές ιδιότητες της ζωής και της αγάπης μπορεί να είναι πιο έντονες και πιο ικανοποιητικές. Σκέψου θετικά και θα είναι ευκολότερο να εκφραστείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπαθείς να δώσεις απαντήσεις σε θέματα του παρελθόντος.

 

Ζυγός
Με την άμεση στροφή του Ποσειδώνα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα για τις προσπάθειες που κατέβαλες στα εργασιακά, προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση και να ωθήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις κίνητρα για να μοιραστείς και να συζητήσεις ιδέες με άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Αντί να επαναλαμβάνεις παλιά μοτίβα που σας κρατούν σε ρουτίνα με τον αγαπημένο σου δοκίμασε μια νέα, διαφορετική προσέγγιση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και επινόησε τρόπους που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου.

 

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας στρέφεται άμεσα μετά από πολλούς μήνες σε ορθή πορεία και δίνει μια ώθηση σε πράγματα ρομαντικά και δημιουργικά στη ζωή σου. Σε ενθαρρύνει επίσης να πιστέψεις στα όνειρά σου, να καθαρίσεις τις σκέψεις σου έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις χώρο για νέα πράγματα και ενδιαφέροντα. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου έχει ρομαντισμό και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική εξέλιξη σε σχέση με μια πρόσφατη γνωριμία σε ενθαρρύνει.

 

Τοξότης
Μπορείς να απολαύσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια ή κίνηση προς τα εμπρός θέματα που αφορούν στο σπίτι, τις συνθήκες διαβίωσης καθώς και σχέσεις με την οικογένεια, τους συγκατοίκους και τους πολύ στενά αγαπημένους σου. Καθώς ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία αναζωογονεί όνειρα και σχέδια που μπορείς να μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα συναισθηματικά και σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν.

 

Αιγόκερος
Αφιέρωσε σήμερα χρόνο στον εαυτό σου για χαλάρωση, αναζωογόνηση και έλα σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου. Ένα θέμα μάθησης, γραφής ή μεταφοράς που είχε μείνει στην άκρη μπορεί να δείξει σημάδια κίνησης προς τα εμπρός. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να μιλήσεις με συνεργάτες ή να οργανώσεις επιχειρηματικές ιδέες με φιλικά σου πρόσωπα. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, δεν νιώθεις και ιδιαίτερα να σου λείπει κάτι απόψε.

 

Υδροχόος
Με την άμεση στροφή σήμερα του Ποσειδώνα οι στόχοι και τα όνειρα φαίνονται πιο εφικτά κι αυτό ανεβάζει όχι μόνο τη διάθεσή σου αλλά και το πνεύμα σου. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να δεις τις υλικές σου υποθέσεις να ενισχύονται σημαντικά. Βασίσου στην εμπειρία και τη σοφία σου για να λάβεις πιο σοβαρές και καλύτερες αποφάσεις. Σκέψου νέες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάνε του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για σημαντικές και ευχάριστες, άμεσες εκπλήξεις.

 

Ιχθείς
Η άμεση στροφή σήμερα του Ποσειδώνα συμβάλει στη μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας, ενώ μπορεί και να υπάρξει κίνηση προς τα εμπρός σε έργα ή προσωπικά σχέδια τις επόμενες εβδομάδες. Τα σχόλια στα εργασιακά μπορεί να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις κάποιες απαραίτητες και χρήσιμες τροποποιήσεις στα σχέδιά σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου περιέχει χαλάρωση και όμορφη κουβεντούλα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε πραγματοποιήσιμα όνειρα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top