Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/11)

at 12:09 πμ
1008
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/11)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο, εναρμονίζεται με τον Ήλιο και υποστηρίζει μια φυσική ροή στην αυτοέκφρασή σου. Οι άνθρωποι τείνουν να συνεργάζονται μαζί σου και ένα κύμα ενθουσιασμού φωτίζει τη μέρα σου. Διανύεις  μια περίοδο στην οποία μπορείς να μάθεις, να επεκτείνεις την προσέγγιση των επιθυμιών σου, να ανακαλύψεις νέες ιδέες, να προωθήσεις ή να δημοσιεύσεις. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνιακά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

 

Ταύρος
Με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις την τάση ή την επιθυμία για ένα διάλειμμα που θα σε ανανεώσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα οι δραστηριότητές σου θα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το να ξεκουραστείς, να στοχαστείς, να ερευνήσεις και να χαλαρώσεις. Ο Ήλιος διέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21/12 κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες ανακαλύπτεις τα βαθύτερα πάθη αλλά και τις ανάγκες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνά σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι
Με το πέρασμα της Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες είναι φυσικό να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Οι άλλοι είναι πιο συνεργάσιμοι μαζί σου, ευγνώμονες ή και ανεκτικοί, ιδιαίτερα με την αρμονία της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μια σχέση αλλάζει μορφή.

 

Καρκίνος
Εργασία, καθήκοντα ή ρουτίνες μπορεί να ευδοκιμήσουν λόγω των αυξημένων κινήτρων που λαμβάνεις. Ακόμα με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για μερικές μέρες μπορείς να ηγηθείς και να πετύχεις τους στόχους σου στα εργασιακά. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή κι έτσι μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Λέων
Είσαι διατεθειμένη σήμερα να μοιραστείς το χιούμορ σου και οι άλλοι πραγματικά σε θαυμάζουν. Η ικανότητά σου να προσελκύεις ανθρώπους και πράγματα είναι εξαιρετική. Οι ενέργειες της ημέρας ρέουν ομαλά καθώς η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου για μερικές μέρες. Ο Ήλιος επίσης διέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια υποστηρικτική και χρήσιμη επιρροή. Λαμβάνεις τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι από τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη στρέφεσαι προς το παρελθόν σου.

 

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν οικογενειακά θέματα, οικιακές δραστηριότητες και οικονομικές υποθέσεις. Η Σελήνη κατευθύνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες και τείνεις να μηδενίζεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και κάντε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία ή μια είδηση σου φτιάχνει τη μέρα.

 

Ζυγός
Οι ενέργειες σήμερα ευνοούν τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, οι επικοινωνίες είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές και μπορεί να σου δώσει χαρά το να βοηθήσεις κάποιον σε διανοητικό ή σε επίπεδο γνώσης. Μέχρι τις 21/12 ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα των επικοινωνιών σου και σήμερα εναρμονίζεται με τη Σελήνη. Έτσι είναι μια καλή εποχή του χρόνου για εστίαση ή εξειδίκευση, αλλά και εξαιρετική για ταχυδακτυλουργίες πολλών πραγμάτων, πολλαπλών εργασιών και διαφοροποιήσεις. Ο τομέας των συναισθηματικών και ερωτικών  σου ευνοείται σε κάθε περίπτωση.

 

Σκορπιός
Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σήμερα σε πρακτικά θέματα και θέλεις να προχωρήσεις σε άλλες νέες δραστηριότητες. Η διαίσθηση ή τα συναισθήματα τείνουν να είναι σωστά σήμερα ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, τις εργασίες, την υγεία και τις δυνατότητές σου. Ρομαντικό και τρυφερό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας της ζωής σου ολοένα και σε πλησιάζει.

 

Τοξότης
Η έκφραση του εαυτού σου με δημιουργικούς τρόπους έρχεται πιο φυσικά και είναι ικανοποιητική. Η Σελήνη περνά στον τομέα της χαράς και σήμερα εναρμονίζεται με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, φέρνοντας περισσότερο φώς στην προσωπικότητά σου. Ο Ήλιος επίσης είναι στη διάθεσή σου μέχρι της 21/12 και αισθάνεσαι περισσότερο υπεύθυνη για τις υποθέσεις αλλά και τη ζωή σου. Η προσέγγιση  του αγαπημένου σου, σου καλύπτει τα συναισθηματικά κενά. Εσύ που είσαι μόνη, χαρά και ικανοποίηση λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται σε έναν αντανακλαστικό, ασφαλή τομέα του ζωδίου σου για μερικές μέρες. Οι στόχοι σου επίσης γίνονται πιο ξεκάθαροι, καθώς ο Ήλιος διέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Θετικές αλλαγές σημειώνονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Για σένα που είσαι μόνη, ένα όμορφο και ρομαντικό φλερτ ξεκινά με κάποιο άτομο που προέρχεται μέσα από τον κοινωνικό κύκλο και το περιβάλλον σου.

 

Υδροχόος
Οι συνδέσεις με φίλους ή με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου μπορούν να σε εμπνεύσουν σήμερα, μια συνεργατική αίσθηση ανυψώνει το πνεύμα σου και αυξάνει την επιθυμία σου για περισσότερη κοινωνικοποίηση. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο ο οποίος διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα έως τις 21/12. Αν συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα θα κάνεις ιδανική τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία αποσπά το ενδιαφέρον σου.

 

Ιχθείς
Δίνεις περισσότερη προσοχή στις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα. Η φροντίδα των οικονομικών σου επίσης έρχεται με φυσικό τρόπο, με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να εξετάσεις τρόπους να αξιοποιήσεις καλύτερα αυτά που ήδη έχεις. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνονται και φαίνεται να σταματούν οι καβγάδες και η γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και φλερτ γεμίζουν τη μέρα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top