Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/11)

at 12:09 πμ
930
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/11)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος να συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας είναι πιο πιθανό να βρίσκεσαι στο προσκήνιο και ίσως να είσαι και ιδιαίτερα απαιτητική με τον εαυτό σου και τους άλλους. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται υπό αμφισβήτηση οι σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από γκρίνια. Τουλάχιστον προσπάθησε να το αποφύγεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και κοίτα να αλλάξεις νοοτροπία.

Ταύρος
Το φεγγάρι συνεχίζει τη διέλευσή του στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας τουλάχιστον για το πρώτο μισό της ημέρας, δημιουργώντας σου την ανάγκη για απόλαυση, μάθηση και εξερεύνηση. Μπορεί να δεις το μειονέκτημα μιας συνεργασίας, καθώς και να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία γύρω από τα οικονομικά. Μια προσωπική αναποφασιστικότητα ως προς το μέλλον της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου σε απομακρύνει από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, οδήγησε το μυαλό σου σε αισιόδοξες σκέψεις.

Δίδυμοι
Ενώ μπορεί να υπάρξει μια τάση να βγάζεις συμπεράσματα είναι πιθανό όσο περνούν οι ώρες της μέρας να γίνονται σταθερότερα. Μπορεί να είσαι λιγότερο υπομονετική με κάποια ασήμαντα ή επιφανειακά θέματα. Το να συνεργαστείς με τους άλλους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, για αυτό προτίμησε να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά της σχέσης με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα και ειδήσεις μπερδεύουν το φλερτ με τη φιλία.

Καρκίνος
Επωφελήσου σήμερα από τη δυνατότητα να βλέπεις από μια άλλη οπτική γωνία τις καταστάσεις και τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Η μέρα φαίνεται να τραβάει περισσότερη προσοχή στις αντιθέσεις της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων των ποικίλων αναγκών σου και προσεγγίσεων σε διαφορετικά τμήματα. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της συνεργασίας και σε ενδιαφέρει περισσότερο να φτάσεις στη ρίζα ενός προβλήματος. Μπορεί επίσης να νιώσεις κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ευχαρίστηση ή την εκπλήρωση επιθυμιών δικών σου ανθρώπων. Βάλε σε προτεραιότητα αυτές του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αμελείς τη φυσική σου κατάσταση.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για το πρώτο μισό της ημέρας και σε βοηθά να εστιάσεις και να κατανοήσεις τα πράγματα ή να διορθώσεις προβλήματα. Αναζήτησε τρόπους που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη στήριξη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε λόγια και υποσχέσεις.

Παρθένος
Δημιουργικές και ενδιαφέρουσες επιδιώξεις συνεχίζουν να έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα και σήμερα. Στο δεύτερο μισό της ημέρας θα προτιμούσες να σηκώσεις τα μανίκια και να εργαστείς σκληρά. Μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τις δραστηριότητες που κάνουν τον ερωτικό σύντροφό σου να περνά καλά, όμως αξίζει να προσπαθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και μην σπαταλάς ενέργεια για τους άλλους.

Ζυγός
Το φεγγάρι συνεχίζει τη διέλευσή του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας στο πρώτο μισό της ημέρας και έχεις την τάση να θέλεις να βρίσκεσαι όσο πιο κοντά γίνεται με τους οικείους σου. Η μέρα τείνει κυρίως στο δεύτερο μισό της να επισημαίνει τις διαφορές ή τα προβλήματα απαιτώντας κάποιες προσαρμογές. Αισθάνεσαι εντονότερα την ανάγκη να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου, όμως κάνε το με σωστό τρόπο.

Σκορπιός
Αν και η μέρα είναι ιδανική για αποφασιστικότητα μπορείς να εισπράξεις μια ωραία ποικιλία πληροφοριών. Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου στο πρώτο μισό της ημέρας και είσαι έτοιμη να συνδεθείς και να ανταποκριθείς τουλάχιστον διανοητικά. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν όμως δεν χρειάζεται να εξαντλείς τον εαυτό σου. Η συναισθηματική, προσωπική ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν σταματά κι αυτό είναι αρκετό για να σου ανεβάσει τη διάθεση.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα των πόρων σου για το πρώτο μισό της ημέρας και αναζητάς έναν άνετο τρόπο, ρυθμό και συναισθηματική ισορροπία. Η ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές υποθέσεις σου μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της ευημερίας. Λάβε μέτρα για να αποφύγεις επαγγελματικά αδιέξοδα. Μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά στη σχέση σου, ούτε τα λεγόμενα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επικοινωνήσεις και να περάσεις τα μηνύματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Η Σελήνη παραμένει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο ζώδιό σου και προσελκύεσαι από το κάτι διαφορετικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Παρόλο που η αναγνώριση στα εργασιακά μπορεί να είναι λίγο αόριστη, την έχεις εξασφαλίσει. Οι αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου δεν είναι εύκολο να παρθούν τώρα, όμως αυτά που εισπράττεις είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια κίνηση ή είδηση που αφορά στο παρελθόν σου δημιουργεί αναστάτωση.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι κάπως πνιγμένη ή περιορισμένη από τις περιστάσεις και η επιθυμία σου για ελευθερία είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Σκέψου πως αν αποτραβηχτείς λίγο θα έχεις τη δυνατότητα να αξιολογήσεις καλύτερα τους στόχους σου, ιδιαίτερα εκείνους που σχετίζονται με την κοινωνική και ερωτική σου ζωή ή τις εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες. Εάν μπορείς, πέρασε περισσότερο χρόνο με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, περνάς και μόνη σου καλά αρκεί αν το επιδιώξεις και να το θέλεις.

Ιχθείς
Πολλές μέρες τώρα έχεις μια φιλική διάθεση απέναντι στους άλλους αλλά ίσως τώρα θα ήταν προτιμότερο και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ήλιου φαίνεται να υπογραμμίζει ανάγκες που έρχονται σε αντίθεση. Ένα μέρος σου θέλει να προχωρήσει αλλά μια πιο προστατευτική και στοχαστική πλευρά σου φαίνεται εξίσου ισχυρή. Έχετε ένα κακό συγχρονισμό με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις ή και γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνία και καλή επαφή με φίλους σε αναζωογονεί.

Πηγή

Σχετικά

Back to top