Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/11)

at 12:09 πμ
486
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/11)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και απολαμβάνεις μια πιο έντονη συναισθηματική σύνδεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σημαντική η στιγμή για να τους δείξεις το πραγματικό ενδιαφέρον σου και να εισπράξεις τα αντίστοιχα. Απόφυγε την υπερβολική συναισθηματική έκφραση στον αγαπημένο σου καθώς μπορείς να οδηγηθείς σε κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου χαλάρωσε και κάλυψε τις ανάγκες σου μέσα από τα οικεία σου πρόσωπα.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη από τον 7ο ηλιακό σου οίκο σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις, να κάνεις σχέδια και να οργανώσεις – καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Καιρός να απαλλαγείς από το άγχος και να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου. Η μέρα σου περνά ευχάριστα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της το αφιερώνεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα την υπερανάλυση των συναισθημάτων και αναγκών σου και μην περιπλέκεις περισσότερο τα πράγματα.  Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ξεκουράσου και πέρνα ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα έστω κι από μακριά. Έχετε να πείτε πολλά και να αλληλοψυχαναλυθείτε. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να του αποσπάσεις εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και πόνταρε στη γοητεία σου.

Καρκίνος
Θετικά και βοηθητικά φαίνεται να επηρεάζει η σημερινή νέα Σελήνη τις υποθέσεις σου κυρίως τις συναισθηματικές. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται κι έτσι παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να διακριθείς. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην φοβηθείς να τη δεις μακροπρόθεσμα. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας προμηνύεται.

Λέων
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια. Μια ανακαίνιση, μετακόμιση πιθανά να σε απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες και κυρίως να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, το νέο φεγγάρι σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος
Εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή φέρνει η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, καταφέρνεις με έξυπνους τρόπους να βρεις ευκαιρίες που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Μικρές διαφορές και διαφωνίες με τον αγαπημένο σου μην τις αφήσεις να διαταράξουν τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά υποσχόμενο για σένα είναι το νέο φεγγάρι.

Ζυγός
Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σου, ενισχύοντας την αναζήτηση αύξησης των εσόδων και την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων σου. Νέοι άνθρωποι και γνωριμίες ή συζητήσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει περάσει τις δοκιμασίες που πρέπει και πλέον μπορείς να κάνεις συζητήσεις μαζί του για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις για τη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και φέρνει λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και μάλιστα ανέλπιστες. Για αυτό επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και επικοινωνία σήμερα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να βρεις το θάρρος να κάνεις πιο σοβαρές προτάσεις στον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχε το νου σου στις επαγγελματικές γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και τον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας σου την ανάγκη να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και να πάρεις τις αποφάσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Όσο κι αν θέλεις σήμερα να μείνεις μόνη, φρόντισε να μην πληγώσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έλεγξε τις σκέψεις σου και μην βυθίζεσαι σε αυτές.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των εργασιακών και της καριέρας σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να μπορέσεις να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Επίσης είναι ένα καλό διάστημα για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για αλλαγές και εντυπωσιακές γνωριμίες που θα προκύψουν κυριολεκτικά από το πουθενά.

Υδροχόος
Αρκετά οφέλη έχεις να αποκομίσεις από την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπορείς να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου για νέες εμπειρίες, περιπέτειες και κατακτήσεις. Σκέψου πιο σοβαρά την εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται σε απαισιόδοξες σκέψεις λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

Ιχθείς
Ιδιαίτερα θετική προβλέπεται η πραγματοποίηση της σημερινής νέας Σελήνης για τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς και πρέπει να κινηθείς δυναμικά προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να διεκδικήσεις  τις προσδοκίες σου. Κάνε κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου και μην τον αφήνεις έξω από τα σχέδια σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας που περιμένεις δεν είναι τόσο μακριά σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top