Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/11)

at 12:09 πμ
601
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιθυμία για αλλαγή, εξέλιξη και βελτίωση είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή. Ο κυβερνήτης σου Άρης είναι ανάδρομος για μια ακόμα μέρα και σήμερα ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα για τρίτη και τελευταία φορά στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η διέλευση έχει χρωματίσει το έτος σου με πολλούς τρόπους και η μεταβαλλόμενη κοσμοθεωρία σου έχει αλλάξει την προσέγγισή σου στην καριέρα, το σκοπό της ζωής σου, τη φήμη και τις ευθύνες. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε απαισιόδοξες σκέψεις από το μυαλό σου.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις την επιθυμία σου για ανάπτυξη, βελτίωση και μεταμόρφωση. Οι αλλαγές των εμπειριών σου από την εκπαίδευση, την περιπέτεια και την ανακάλυψη προέρχονται μέσα από τη συνάντηση -για τρίτη και τελευταία φορά, του Δία με τον Πλούτωνα. Σήμερα μπορείς να φτάσεις σε σημαντικές αλήθειες ή συμπεράσματα. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχει μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου φρόντισε να καταλαγιάσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να πλησιάσεις και να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Δεν αισθάνεσαι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο που ήσουν πριν τη διέλευση του Δία με τον Πλούτωνα, που συναντιούνται για τρίτη και τελευταία φορά για φέτος. Η χρήση της στρατηγικής έρχεται φυσικά και σε ωφελεί στο να χτίσεις γερά θεμέλια για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Υπάρχει ανάγκη για κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να τα καταφέρεις.

Καρκίνος
Οι σημερινές σκέψεις και αλληλεπιδράσεις είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας ένωσαν τις δυνάμεις τους τον Απρίλιο και τον Ιούνιο και συναντώνται ξανά σήμερα για τελευταία φορά στον τομέα των συνεργασιών σου. Μια νέα άποψη  για τον κόσμο, τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου σε προκαλεί για βελτιώσεις. Βρες νέα ενδιαφέροντα που θα χρωματίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε ανεβάζει.

Λέων
Μπορεί να νιώσεις αποφασισμένη να λύσεις ένα πρόβλημα ή να μάθεις κάτι πολύτιμο. Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται για τελευταία φορά σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Αυτή η διέλευση σε έκανε να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να επιδιώξεις τη βελτίωση στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Μην πιέζεις καταστάσεις στα εργασιακά και προσπάθησε  να προσαρμοστείς. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, οι σκέψεις σε οδηγούν για μια ακόμα φορά στο παρελθόν.

Παρθένος
Μπορεί να αισθανθείς εμπνευσμένη για να ακολουθήσεις μια μαθησιακή πρόκληση ή θέτεις στόχους που σε παρακινούν και σε εξιτάρουν. Είναι καιρός να συνδεθείς με τις επιθυμίες της καρδιάς σου και να τις ακολουθήσεις. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις ένα δημιουργικό έργο ή να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου διαφορετικά. Έχεις τη διάθεση απόψε να ασχοληθείς με τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τις διαδικτυακές σου επικοινωνίες αρχίζεις να δένεσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ζυγός
Τα βήματα για να βελτιώσεις τα συναισθήματα ασφάλειας που γίνονται αυτόν το μήνα μπορεί να σε ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια. Μια διαμετακόμιση Δία – Πλούτωνα μεταμορφώνει την κοσμοθεωρία σου και λειτουργεί ευεργετικά για το συναισθηματικό κόσμο σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος. Ανάλαφρες συζητήσεις και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να περάσεις ανώδυνα το διάστημα του εγκλεισμού. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με λάθος τρόπο.

Σκορπιός
Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται για τρίτη και τελευταία φορά στον ηλιακό 3ο οίκο σου και ο ενθουσιασμός σου για ένα προσωπικό ενδιαφέρον, στόχο ή γραμμή σπουδών υπήρξε έντονος με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Για σήμερα βρες τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου στα εργασιακά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Η σχέση με τον αγαπημένου σου εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την ψυχή σου σε άτομα που εμπιστεύεσαι.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τις φιλοδοξίες σου και βρίσκεις κίνητρα για να ανακτήσεις την αίσθηση της ασφάλειας,των ταλέντων, επιχειρήσεων ή χρημάτων. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά και αν όχι τώρα, να είσαι βέβαιη πως θα ανταμειφθείς για αυτό. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να οργανώνει κάτι διαφορετικό για απόψε και καλό θα ήταν να τον ακολουθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, όσο αναμοχλεύεις το παρελθόν τόσο προκαλείς πόνο στον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Ο Δίας και ο Πλούτωνας συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο δικό σου ζώδιο τον Απρίλιο και μετά τον Ιούνιο και σήμερα συναντιούνται για τελευταία φορά. Στόχος σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες ζωής σου και να μετατρέψεις το αρνητικό σε θετικό. Οι πρόσφατες προκλήσεις στα εργασιακά σε κάνουν λανθασμένα ανυπόμονη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αυτό το διάστημα χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητα με όποιο τρόπο.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες προκαλούν μια έντονη επιθυμία να κάνεις βελτιώσεις και ευεργετικές αλλαγές στη ζωή σου. Αναζητάς περισσότερο νόημα και σκοπό στη ζωή σου και είσαι πρόθυμη να αποκοπείς από μια ανθυγιεινή προσκόλληση ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα που σε εμποδίζει να νιώσεις ευτυχισμένη. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να εξομολογηθείς τις αλήθειες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου ουσιαστικά με τον εαυτό σου και αναγνώρισε τις αξίες σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες εντείνουν τις σκέψεις σου και ανακατεύουν τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός και αλλαγές που σχετίζονται με φίλους, δίκτυα ή και ομάδες. Άσε τις παλιές μεθόδους στα εργασιακά και ακολούθησε τις ιδέες σου.  Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη στήριξή σου για αυτό απόψε κάνε πράγματα για αυτόν που ξέρεις πως τον ενθουσιάζουν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου και όχι μόνο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top