Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/11)

at 12:09 πμ
408
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/11)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Η Σελήνη περνά περισσότερο χρόνο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση και ασφάλεια. Σήμερα όμως μπορείς να ασχοληθείς με τις προσωπικές επιθυμίες σου ή με τους άλλους που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα σημερινά γεγονότα σου υπενθυμίζουν την ανάγκη αναθεώρησης ή την προσέγγιση χρημάτων, ιδίως πόρων που προέρχονται από άλλες πηγές εκτός από το εισόδημά σου. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σήμερα καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση.

Ταύρος
Η Σελήνη ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορείς να βρεις περισσότερα προσωπικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο τα μεικτά συναισθήματα είναι πιθανό να επηρεάσουν τους στόχους σου. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδιά σου όμως πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Μην γίνεσαι απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά με διακριτικότητα.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και αναζητάς ξανά την άνεση. Ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν οι συγκρούσεις αξιών. Πολύ σημαντικές εργασιακές αποφάσεις αναβάλλονται για αργότερα. Ανταγωνιστική επίσης είναι η ατμόσφαιρα στα εργασιακά. Μετρίασε τον εγωισμό απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι και μην παρασύρεσαι από τις ανάγκες σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου. Η ενασχόλησή σου με τους άλλους μπορεί να είναι λίγο απογοητευτική. Οι πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σου μπορεί να σε βγάλουν εκτός χρόνου. Νεύρα και ξεσπάσματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας μπορεί να σε απασχολήσει σήμερα ή να σε ταράξει.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε προσελκύουν δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από την ξεκούραση και τη διατήρηση της ψυχικής σου ισορροπίας. Μια μικρή απογοητευτική πτυχή μεταξύ του Ήλιου και του ανάδρομου Άρη, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια μικρή ένταση. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις επιφανειακά νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον 11ο οίκο σου έχεις την τάση να αναζητάς ένα διάλειμμα από ανταγωνιστικές καταστάσεις. Απολαμβάνεις τα σχόλια των άλλων που σε βάζουν στη διαδικασία βαθύτερης σκέψης. Ζήλια και κτητικότητα από πλευράς σου επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι, όμως και μην απογοητεύεσαι. Προτίμησε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Η διέλευση της Σελήνης από τον 12ο ηλιακό σου οίκο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου ξανά στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Μπορείς να σκεφτείς πρακτικούς τρόπους για να πραγματοποιήσεις το δημιουργικό όραμά σου. Οι απογοητεύσεις σχετικά με την πρόοδο ή την απόδοσή σου μπορεί να μεγεθυνθούν. Κάτι απροσδιόριστο σου προκαλεί απογοήτευση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην φέρεσαι επιπόλαια.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και είναι φυσικό να συνεργάζεσαι, να μαθαίνεις και να διασκεδάζεις. Παρόλα αυτά με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Άρη, οι ανταγωνιστικές επιθυμίες μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση. Ορισμένες αόριστες ανησυχίες, δικαιολογημένες ή όχι δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Μην επιτρέψεις στο έντονο πάθος που σε διακατέχει να σε οδηγήσει σε λάθη που θα επιβαρύνουν τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.

Τοξότης
Είσαι διατεθειμένη να σκάψεις λίγο περισσότερο μέσα σου και να εντοπίσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Είναι προτιμότερο όμως να μην ερευνάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες, να ανησυχείς ή να έχεις εμμονές. Ξαφνικά ή ασυνήθιστα συναισθήματα και επιθυμίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποια αναποφασιστικότητα ή σε ένα αίσθημα ότι είσαι ξαφνικά χωρίς κατεύθυνση. Πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκουσε τις συμβουλές των φίλων σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον τομέα των συνεργασιών σου και επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις σχέσεις σου. Ενώ αυτή η διαμετακόμιση σε παρακινεί να συμβιβαστείς και να διαπραγματευτείς, οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδιαίτερα ομαλές για συνεργασία. Με τον ερωτικό σύντροφο σου ασχολείστε περισσότερο με τα πρακτικά προβλήματα και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να θέλεις να χειριστείς τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου, διάφορες συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς σε αυτές. Η τάση σου να ανησυχείς ή να αισθάνεσαι αόριστα ένοχη δεν σε βοηθά. Σκέψου θετικά και το ενδεχόμενο πως οι διάφορες καθυστερήσεις που σημειώνονται, σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου τουλάχιστον για σήμερα ξέχασέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού δίνοντας έμφαση στο συναισθηματικό κόσμο σου. Ο Ήλιος κατευθύνεται σε μια αδέξια γωνία με τον ανάδρομο Άρη, υποδηλώνοντας κάποια ανάγκη προσαρμογής. Απόφυγε την ανυπομονησία στα εργασιακά. Μην προσπαθείς να χαλιναγωγήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τονισμένη γοητεία σου δεν σου επιτρέπει να πέσεις ψυχολογικά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top