Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/11)

at 12:09 πμ
509
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/11)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα στο να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με τους άλλους. Μια αλλαγή του ρυθμού μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά σε συναισθηματικό επίπεδο, αν και αργότερα μέσα στη μέρα έχεις την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση. Μπορείς να ανταποκριθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις για αυτό απόβαλλε το άγχος. Παλιά προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι προτιμότερο να τα διαγράψεις από το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν γυρίζει εμμονικά στο μυαλό σου.

 

Ταύρος
Εξακολουθεί να υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες σου: σωματική ξεκούραση και άνεση. Δεν είσαι διατεθειμένη να περιπλέξεις τα πράγματα άσκοπα με τη διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ωστόσο η επικοινωνία σου κυρίως στα εργασιακά είναι ευνοϊκότερη και σαφέστερη. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις κατακτήσεις σου, όμως μην ενθουσιάζεσαι.

 

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για σύνδεση με άτομα ή με έργα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν καθώς και οι συνομιλίες είναι εμπνευσμένες. Άλλωστε είναι η ώρα να εκτιμήσεις και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά. Έκφρασε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Μην απορρίπτεις άτομα που εκφράζουν το θαυμασμό τους για σένα.

 

Καρκίνος
Η ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια σήμερα μεγαλώνει, όμως όσο περνούν οι ώρες κοινωνικοποιείσαι και είσαι έτοιμη να ανταλλάξεις απόψεις. Η οικογένεια λειτουργεί υποστηρικτικά και οι επικοινωνίες σε εμπνέουν. Απόφυγε με διακριτικότητα και τακτ τις εντάσεις στα εργασιακά. Πάθος και ένταση διαχειρίσου τα σωστά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην βυθίζεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις.

 

Λέων
Λαχταράς σήμερα την ψυχαγωγία ή μια υγιή εκτροπή με τη διέλευση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα. Η ενέργειες που δέχεσαι είναι θετικές και μειώνουν την πίεση. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον ερωτικό σύντροφό σου που είναι βέβαιο πως θα αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις στην καρδιά σου να σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για περισσότερη ομοιομορφία μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα που πέρασες. Η Σελήνη περνά μέρος της ημέρας στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος βοηθώντας σε να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Οι συνομιλίες στα εργασιακά είναι χρήσιμες και ελκυστικές. Αντιμετώπισε παλιά προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και βρείτε τις λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε προφυλαγμένες, ασφαλείς φιλικές συναναστροφές.

 

Ζυγός
Η Σελήνη περνά αρκετό μέρος της ημέρας στον ηλιακό 9ο οίκο σου, της περιπέτειας, του πνεύματος και της κοινής χρήσης. Συντονίζεις με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σου και τείνεις να προσελκύεις θετική προσοχή και σχόλια. Καθώς ο Ερμής τελείωσε την ανάδρομη πορεία του φαίνεται να αισθάνεσαι πιο άνετα σήμερα με τις ιδέες και τα συναισθήματά σου. Μην γίνεσαι απόλυτη στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου προς ένα συγκεκριμένο άτομο ίσως είναι λίγο υπερβολικό.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον 8ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντας την έμφυτη ανάγκη σου να παρατηρείς και να προβληματίζεσαι. Υπάρχει μια υπέροχη ενέργεια γύρω σου που σου επιτρέπει να μιλήσεις για ένα προσωπικό σου θέμα με κάποιον που εμπιστεύεσαι ή να εμβαθύνεις τις σκέψεις σου. Μην αρνείσαι προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες γνωριμίες μην επιτρέπεις να σου παίρνουν τα μυαλά.

 

Τοξότης
Έχεις σήμερα έντονη την επιθυμία να απορροφήσεις ιδέες και έμπνευση από τους άλλους και η ικανοποίηση των ανταλλαγών φαίνεται να εμφανίζεται μέσω δικτύων, ομάδων και φίλων. Αργότερα σήμερα μπορείς να είσαι πιο παραγωγική σε οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα. Απόλαυσε τις στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου που φαίνεται να είναι γεμάτες πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε αντικειμενικά αν αξίζει να επιστρέψεις στο παρελθόν.

 

Αιγόκερος
Οι γραμμές επικοινωνίας ανοίγουν από σήμερα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς έργα και σχέδια. Η οργάνωση της ζωής σου με πιο θεμελιωμένους τρόπους είναι ένα ισχυρό στοίχημα για σένα. Μην εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία και τη δοτικότητα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επινοηθείς το σωστό τρόπο προσέγγισης του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου χωρίς πίεση. Έχεις περισσότερο χρόνο και χώρο στη διάθεσή σου για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Οι εύκολες συνομιλίες στα εργασιακά ή το πνεύμα διαφάνειας ενισχύουν τη διάθεσή σου. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα όσα σας απασχολούν από κοινού με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην γοητεύεσαι με τόση ευκολία από μεγάλα λόγια.

 

Ιχθείς
Η επίλυση των όποιων διαφωνιών έρχεται φυσικά μέσω της συνομιλίας ή της περαιτέρω σκέψης και νέες πληροφορίες ή μια σημαντική μνήμη μπορούν να βοηθήσουν σε μια σαφέστερη εικόνα ενός θέματος. Προτίμησε να είσαι διπλωματική στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Δώσε προτεραιότητα σήμερα στις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την εξομολόγηση των θαυμαστών σου και του φλερτ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top