Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/11)

at 1 Νοεμβρίου, 2020
420
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/11)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Οι απογοητεύσεις και οι ανασφάλειές σου συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πιθανά να νιώθεις πιο ευάλωτη με το Χείρωνα στο ζώδιό σου σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Προσπάθησε να μην αφήσεις αόριστες ανησυχίες και αμφιβολίες να διαταράξουν τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τη σημερινή μέρα, εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσέ την αποκλειστικά στον εαυτό σου.

 

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο προσθέτοντας χρώμα στο συναισθηματικό κόσμο σου. Με περίπλοκες διελεύσεις που επηρεάζουν κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας την ψυχολογίας σου σε κάνουν πιο ευάλωτη και ευαίσθητη. Θα μπορούσε επίσης να αισθανθείς ότι δεν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι από τους άλλους, καθώς ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη αντιτίθεται στο Χείρωνα. Ανέβαλλε τις όποιες αποφάσεις σου σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

 

Δίδυμοι
Υπάρχει μια ισχυρή τάση σήμερα να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με χαλαρωτικές και θεραπευτικές δραστηριότητες. Αναζητάς τη σταθερότητα και την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου, όμως το κάνεις με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα συναισθήματά σου.

 

Καρκίνος
Μπορεί να μην είναι εύκολο σήμερα να κατανοήσεις και να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις, για αυτό προτίμησε να χαλαρώσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά γίνεται το νέο μήνα, που σαφώς προβλέπεται καλύτερος από τον προηγούμενο. Το να αφήσεις κάποια συναισθήματά σου να φανούν στον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι και τόσο κακό. Εσύ που είσαι μόνη, οι ανάγκες ή και οι ανασφάλειές σου κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν φαίνεται να μπορείς να σκεφτείς λογικά.

 

Λέων
Οι κοινωνικές και επικοινωνιακές αλληλεπιδράσεις σήμερα σε βρίσκουν πιο ευαισθητοποιημένη από ότι συνήθως. Ίσως είναι καλύτερο να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τους άλλους. Οφείλεις στον εαυτό σου να αναζητήσεις το θετικό και όχι να ανησυχείς για αυτό που δεν γνωρίζεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο κι ενώ μπορεί αυτή η διέλευση να σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις μπροστά, είναι η στιγμή για να κάνεις λίγη υπομονή. Μπορεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου να υπάρχουν θέματα προς επίλυση όμως μην βιάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις βαθύτερες ανάγκες σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

Παρθένος
Θέματα καρδιάς και οικονομικά σε κάνουν πιο ευάλωτη καθώς έρχονται στο προσκήνιο. Η λήψη αποφάσεων σήμερα μπορεί να επηρεάζεται συναισθηματικά για αυτό καλό θα ήταν να αποφευχθεί. Κάτι που κοινοποιήθηκε το Σεπτέμβριο μπορεί να επανέλθει για διόρθωση ή επανεξέταση. Μην εστιάζεις στα αδύναμα σημεία της σχέσης με τον αγαπημένο σου παρά στα δυνατά σημεία που σαφώς υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου και μην βυθίζεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις.

 

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλει η καρδιά σου με μερικές περίπλοκες ενέργειες και μετακινήσεις. Εναλλακτικά μπορεί να ανακαλύψεις ή να εστιάσεις σε μια ανάγκη ή φόβο που δεν έχεις αναγνωρίσει και διακρίνει στον εαυτό σου. Η υγεία και ισορροπία στη σχέση με τον αγαπημένο σου δεν είναι και τόσο εύκολο να διατηρηθεί με την αντίθεση Αφροδίτης – Χείρωνα. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα ευχάριστα τη μέρα σου με επιλεγμένα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Σκορπιός
Η πάλη με φόβους και ανασφάλειες είναι δυνατή σήμερα, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να παρατηρήσεις τις συμπεριφορές ή τις συνθήκες που σε εμποδίζουν να επιδιώξεις τους στόχους σου. Είναι φυσικό να ανησυχείς, όμως μην το παρακάνεις. Εάν η σκέψη σου στα αισθηματικά κινείται μεταξύ της φαντασίας, του καλύτερου και του χειρότερου, προσπάθησε να επιλέξεις την αντικειμενικότητα και το ρεαλισμό.

 

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν σήμερα κάποιες ενέργειες που σε αποπροσανατολίζουν ή αποσπούν την προσοχή σου. Μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και να αφορούν φίλους και γνωστούς, δημιουργική έκφραση ακόμα και κατοικίδια. Έλεγξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τη μέρα σου δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σου.

 

Αιγόκερος
Ίσως στοχεύσεις σήμερα να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς από τις αλληλεπιδράσεις, αντί να παραμείνεις σε προβληματικές περιοχές. Αυτό γίνεται ευκολότερα όσο περνούν οι ώρες της ημέρας και η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Μπορεί να ανοίξουν παλιές πληγές στη σχέση με τον αγαπημένο σου όμως έχεις την ευκαιρία να βρεις τρόπους για την επούλωσή τους. Εσύ που είσαι μόνη, πειθάρχησε το μυαλό σου και μην οδηγείσαι στο παρελθόν.

 

Υδροχόος
Με περίπλοκες πτυχές σήμερα στο ζώδιό σου, λέξεις ή χειρονομίες μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις και προβλήματα. Τα σημερινά γεγονότα θα μπορούσαν να επαναφέρουν παλιά προβλήματα. Καθώς προχωρούν οι ώρες της μέρας υπάρχει μια αυξανόμενη επιθυμία και σε ενδιαφέρει περισσότερο να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στη ρίζα τους. Οι προσωπικές σου ανάγκες μπαίνουν πάνω από του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, τάσεις εσωστρέφειας περιορίζουν την κοινωνικότητά σου.

 

Ιχθείς
Τα δύσκολα ζητήματα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σου και στην ιδανική περίπτωση να αφήσεις κάποια πράγματα ή καταστάσεις πίσω σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα σου προκαλέσουν άγχος ή πιθανώς και κάποια ενοχή. Προσπάθησε να αναζωογονήσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε χρώμα στη μέρα σου κάνοντας διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως.

Πηγή

Σχετικά

Back to top