Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/10)

at 12:09 πμ
112
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/10)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να διατηρήσεις την αρμονία στην προσωπική σου ζωή και στις στενές σχέσεις σου. Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής είναι προτιμότερο να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τα προβλήματα και να μπεις στη διαδικασία να βρεις λύσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου εκτιμά τη στήριξή σου και στην ανταποδίδει. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις ίσως σου δημιουργήσουν μια απογοήτευση. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Οι αλλαγές που προκύπτουν σήμερα αυξάνουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σου σε λεπτομέρειες που αφορούν στην εργασία, την υγεία και τα καθήκοντά σου. Παλιά προβλήματα στα εργασιακά μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους ή κάποια που θεωρείς ότι έμειναν στο παρελθόν να χρειαστούν μια αναθεώρηση. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να χτυπά την πόρτα της καρδιάς σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Κάποιες αλλαγές σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν την αίσθηση πως είσαι εκτός παιχνιδιού. Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της χαράς. Η επικοινωνία σε αυτούς τους τομείς κατά συνέπεια μπορεί να μην είναι εύκολη. Υπάρχουν ευκαιρίες στα εργασιακά που αν τις εντοπίσεις θα σου δώσουν λύσεις. Δείξε με κάθε τρόπο την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ φαίνεται να σε κολακεύει ιδιαίτερα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Ίσως να μην είναι εύκολο να πάρεις σήμερα μια σημαντική απόφαση γιατί αυτό που φαίνεται να θέλεις έρχεται σε αντιπαράθεση με τη λογική σου. Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού διεγείροντας την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου χρειάζονται ιδιαίτερη συγκέντρωση. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα σε βοηθήσει να βγεις από πολλά αδιέξοδα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεμελιά και το φλερτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Ίσως πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να αποφύγεις την ψυχική πίεση και το άγχος σήμερα. Η ακαταστασία του μυαλού και της συνείδησης δεν σε βοηθούν ιδιαίτερα. Κάνε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και κάνε διαφορετικά πράγματα. Βάλε φρένο στη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στα χρήματα και θα πρέπει να αποφύγεις υπερβολικές κινήσεις και αντιδράσεις. Ο Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, επιστρέφει στον τομέα των χρηματοοικονομικών σου όπου θα παραμείνει έως τις 3/11. Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσεις χαμένα ή λανθασμένα περιουσιακά στοιχεία, να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή να επανεξετάσεις μια απόφαση αγοράς ή επιχείρησης. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου πιο ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε λάθος σημεία. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Οι προβληματικοί τομείς της ζωής σου βρίσκονται στο επίκεντρο και ίσως να αντιμετωπιστούν με στοιχεία υπερβολής από μέρους σου. Ο Ερμής επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο ανάδρομος βέβαια και ορισμένα προσωπικά σχέδιά σου ενδέχεται να καθυστερήσουν. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις από το να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή να ολοκληρώσεις συμφωνίες. Μην μένεις κολλημένη σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Η εστίαση σε επιλύσιμα προβλήματα μπορεί σήμερα να είναι θεραπευτική και να επωφεληθείς από οποιαδήποτε ευκαιρία για αποτοξίνωση χωρίς υπερβολική σκέψη. Ο ανάδρομος Ερμής μετακινείται από το δικό σου ζώδιο και επιστρέφει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για αυτό μην βασανίζεσαι. Λάβε υπόψην σου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα των φίλων και των ονείρων σου, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία με συνεργάτες, ομάδες και φίλους για τις επόμενες εβδομάδες. Ήρθε η ώρα για έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης του ίδιου παλιού προβλήματος που επανέρχεται. Υποστήριξε τις ανάγκες σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποφεύγοντας τις ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Οι περιστάσεις σήμερα μπορεί να είναι τέτοιες, που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων, αλλά και οι απόψεις σου να είναι διχασμένες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για έλεγχο, αλλά όχι η καλύτερη περίοδος για σαφείς απαντήσεις. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στα εργασιακά έχεις την ευκαιρία να δεις ένα θέμα κάτω από ένα άλλο πρίσμα. Μπορείς να επιλύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου επιδιώκοντας συζητήσεις με χαμηλούς τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις φέρνει η μέρα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Το κλίμα μπορεί να είναι λίγο χαοτικό γύρω σου αν δεν καταφέρεις να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Είναι πιθανό να εξετάσεις πρόσφατα σχέδια που περιλαμβάνουν δημοσίευση και μάθηση ή επανεξέταση παλιών αποφάσεων καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνεις ενδέχεται να μην είναι ολοκληρωμένες. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει τα πάντα προκειμένου να σε πείσει για τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου σε νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά την ημέρα της στο δικό σου ζώδιο και σε κυριεύει το συναίσθημα. Υπάρχει μια τάση για υπερβολική ανάλυση όμως είναι μια καλή μέρα για τη συλλογή πληροφοριών. Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα της οικειότητάς σου και στόχος σου είναι να εξετάσεις προβλήματα ιδίως αυτά που περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά, τα χρέη ή και την ισορροπία δύναμης σε μια σχέση. Περιόρισε τον παρορμητικότητά σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Σχετικά

Back to top