Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020)

at 6:12 πμ
375
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας που δεν είναι και λίγα χρειάζονται την προσοχή σου. Δώσε περισσότερη βαρύτητα στις συζητήσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στις 28/10 στο ζώδιο του Ζυγού. Ένα οικονομικό ζήτημα φέρνει στην επιφάνεια η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Φρόντισε να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Επαγγελματικές συζητήσεις χρειάζονται προσοχή για αυτό κι αν δεν μπορέσεις να τις αποφύγεις τουλάχιστον διαχειρίσου τες με διαλλακτικότητα και διπλωματία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 φέρνει εύνοια στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου. Μικρές επικοινωνιακές δυσκολίες με τον ερωτικό σύντροφό σου αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση και μην δημιουργείς έξτρα προβλήματα στον εαυτό σου. Όλα ξεπερνιούνται με καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, διασκέδαση και έντονο φλερτ ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετή ένταση προκαλούν οι ενέργειες της εβδομάδας εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή που επιστρέφει στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 και της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 31/10, για αυτό οπλίσου με υπομονή. Τα επαγγελματικά έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Διευθέτησε παλιές εκκρεμότητες, απόφυγε αλλαγές και αποφάσεις και διαχειρίσου τις συζητήσεις έξυπνα και διαλλακτικά. Επιδίωξε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα προκειμένου να διατηρήσεις τις δυνάμεις και αντοχές σου. Παράπονα και γκρίνιες προβλέπονται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δείξε κατανόηση και μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Μοιραστείτε κοινές υποχρεώσεις και προσθέστε διασκέδαση στην καθημερινότητα προκειμένου να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 σου δείχνει την ισχύ της και φέρνει ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρελθοντικές καταστάσεις έχει την ικανότητα να φέρνει στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς, επεξεργάζεσαι τα γεγονότα και τις εξελίξεις κυρίως στα συναισθηματικά. Αρκετό βαθμό δυσκολίας έχουν οι εργασιακές υποχρεώσεις και επιδιώξεις σου, καθώς η δεύτερη πανσέληνος του μήνα λειτουργεί ανατρεπτικά. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, καταλαβαίνεις πως πάση θυσία θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, επινοώντας ευχάριστες δραστηριότητες που θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας και θα βοηθήσουν στην αποφυγή κρίσιμων συζητήσεων. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, φέρνουν ξεκαθαρίσματα σε σχέση με το παρελθόν. Σκέψου τι είναι καλύτερο για σένα και μην παρασύρεσαι σε αποφάσεις που είτε εξυπηρετούν τους άλλους είτε σε συμβουλεύουν λανθασμένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Φρόντισε να διευθετήσεις παλιές εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι και τους προσωπικούς χώρους σου. Όσο κι αν αντιμετωπίζεις προβλήματα συγκέντρωσης στα εργασιακά κάποια θέματα δυστυχώς δεν σηκώνουν αναβολή, για αυτό και θα πρέπει να πιεστείς λιγάκι. Σε γενικές γραμμές το όλο κλίμα είναι υποστηρικτικό μαζί σου κι αν προσέξεις και τον τρόπο που επικοινωνείς και απαιτείς τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού σε κάνουν περισσότερο να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να μοιραστείς μαζί του τις όποιες ανησυχίες σου και να είσαι βέβαιη πως η υποστήριξή του θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση αναθεώρησε τον τρόπο προσέγγισης του ενδιαφερόμενου.

 

ΛΕΩΝ
Διπλοτσέκαρε τα ραντεβού σου αυτήν τη βδομάδα και πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Οι ενέργειες της εβδομάδας δημιουργούν παρανόηση και παρεξηγήσεις. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 31/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου και προκαλεί, δημιουργεί αλλαγές για τις οποίες είσαι απροετοίμαστη. Αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και εντόπισε τα σημεία που μπορούν να ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου το ξέρεις ότι υπάρχουν εκκρεμότητες που είτε αφορούν υποσχέσεις σου, είτε παρελθοντικά θέματα που χρειάζονται επίλυση και όχι κουκούλωμα. Ασχολήσου με αυτές και διατήρησε την επικοινωνία σας σε ένα ήρεμο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, αν και προκύπτουν νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα στη ζωή σου έχεις την τάση να γυρίζεις στο παρελθόν. Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και πάρε τις αποφάσεις σου. Δικό σου το τίμημα στην τελική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου είτε πρόκειται για λάθη του παρελθόντος, είτε τη διαχείριση των χρημάτων σου. Σε κάθε περίπτωση μια αναθεώρηση μόνο καλό θα σου έκανε. Το ενδεχόμενο μιας νέας πρότασης στα εργασιακά είναι ένα σενάριο για το οποίο θα πρέπει να προετοιμαστείς, να επεξεργαστείς σωστά και να φροντίσεις την άμεση διευθέτηση παλιών εκκρεμοτήτων, έτσι ώστε να μην έχεις παλιά βαρίδια στην πλάτη σου. Ο τρόπος επίσης που επικοινωνείς με συνεργάτες χρειάζεται προσοχή. Αν και με δυσκολία καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς έχεις πλέον κατασταλάξει στο τι αισθάνεσαι για αυτόν και τη σημαντικότητα της παρουσίας του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια παλιά αγάπη ή ένας πλατωνικός έρωτας να επανέλθει στη ζωή σου με διαφορετικά δεδομένα αυτήν τη φορά και πολλά υποσχόμενος.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτήν τη βδομάδα, καθώς οι ενέργειές της από τη μια φέρνουν ευκαιρίες από την άλλη ανατροπές και δυσκολίες. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε παρελθοντικές καταστάσεις. Οι παρανοήσεις στα εργασιακά μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα και τις επιδιώξεις σου, για αυτό πρόσεξε τον τρόπου που διεκδικείς και συνεργάζεσαι. Ένα διπλοτσεκάρισμα στα ραντεβού σου θα σε βοηθήσουν στο να μην εκτεθείς. Βοηθητικά λειτουργεί το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 28/10 για τη συναισθηματική σου ζωή. Επικεντρώσου στις βαθύτερες ανάγκες σου χωρίς να αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Ίσως αν τις συζητήσεις μαζί του να διαπιστώσεις πως ταυτίζονται απόλυτα. Εσύ που είσαι μόνη, λάβε υπόψη σου πως όλα μπορεί να συμβούν στις επόμενες μέρες. Να έρθει ένα άτομο του παρελθόντος παρακαλετό στα πόδια σου ή να σε χτυπήσει κατακούτελα ο έρωτας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να μείνεις επικεντρωμένη στις εκκρεμότητες του παρελθόντος καθώς έχουν την τάση να κάνουν την επανεμφάνισή τους τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Είτε λοιπόν αφορούν στα εργασιακά είτε στα προσωπικά φρόντισε να βάλεις ένα τέλος. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα, εφιστά την προσοχή σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι και κυρίως σε αυτά που εμπιστεύεσαι και ανοίγεις την καρδιά σου. Ένταση επικρατεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της εβδομάδας στον εργασιακό χώρο σου. Κάποιες εξελίξεις ίσως δεν είναι αυτές που περιμένεις κι αυτό να σου δημιουργήσει επιπλέον εκνευρισμό. Διατήρησε την υπομονή σου και μην χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Είναι εύκολο να εκτεθείς απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό μην του κρατάς μυστικά και μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να αποκαλυφθούν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις φέρνει η βδομάδα που αφορούν είτε παλιές καταστάσεις είτε κρυφούς θαυμαστές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πάνω κάτω φαίνεται να φέρνει η πορεία του ανάδρομου Ερμή στο τελευταίο πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, για αυτό και θα πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Εργασιακά ζητήματα χρειάζονται επίσης προσοχή τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας και του μήνα, καθώς η δεύτερη πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δημιουργεί και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και εντάσεις. Η καθημερινότητά σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι γεμάτη υποχρεώσεις που χρειάζονται σωστό προγραμματισμό. Μην επιτρέψεις σε όλη αυτήν την ένταση που επικρατεί μέσα και γύρω σου να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα και φρόντισε τις στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του να χαλαρώνεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες δραστηριότητες και συναναστροφές με αισιόδοξους ανθρώπους θα σε κάνουν να διαχειριστείς μια παρελθοντική κατάσταση που επανέρχεται, με περισσότερη αντικειμενικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι γεμάτη ανατρεπτικά γεγονότα που δεν θα σε αφήσουν εύκολα να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου. Η επικοινωνία σου με τους άλλους είναι επίσης ένας τομέας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Οι παρανοήσεις και οι καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό καλά θα κάνεις να κρατάς ένα ημερολόγιο των υποχρεώσεων και των ραντεβού σου. Διευθέτησε παλιές εκκρεμότητες και μην τις αφήνεις να συσσωρεύονται. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στις 31/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δημιουργεί κάποιες παγίδες στη συναισθηματική σου ζωή που αφορούν είτε σε αποκαλύψεις, είτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βάζοντας σε λειτουργία όλες τις διπλωματικές ικανότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει και δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις που όμως χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετή δράση και έντονο σασπένς φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς τα αστρολογικά φαινόμενα είναι πολλά και ανατρεπτικά. Εκνευρισμό προκαλεί και η πανσέληνος την τελευταία μέρα του μήνα και της εβδομάδας που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Προετοιμάσου για κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά, όμως σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα. Μάθε να είσαι λίγο υπομονετική με τις επιδιώξεις σου και μην πιέζεις τις καταστάσεις. Οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια που ίσως να μην τους είχες δώσει την πρέπουσα σημασία νωρίτερα. Φρόντισε για την επίλυσή τους και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Επίλεξε ανάλαφρα και ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου που δεν θα επιτρέψουν στον ανάδρομο Ερμή να δημιουργήσει παρανοήσεις και εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ευχάριστες γνωριμίες κάνουν την καθημερινότητά σου ενδιαφέρουσα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν τη βδομάδα και την τελευταία του μήνα φρόντισε να διευθετήσεις παλιές εκκρεμότητες που αφορούν σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ο Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και περνά στο ζώδιο του Ζυγού, σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές συζητήσεις και να διατηρήσεις τις καλές συναδελφικές σχέσεις. Διαπραγματεύσου πιθανά οικονομικά θέματα με διπλωματία και επιδίωξε, διεκδίκησε τα δικά σου συμφέροντα. Προσπάθησε να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Διαχειρίσου το πάθος σωστά και μην παρασύρεσαι σε σκηνές ζηλοτυπίας και διεκδίκησης. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού σου υπόσχεται πολλές ευχάριστες αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top