Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/10)

at 12:09 πμ
421
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/10)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια υπομονετική και συντηρητική προσέγγιση σήμερα στις καταστάσεις και υποθέσεις σου είναι προτιμότερη για καλύτερα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα το πρώτο μισό της ημέρας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις την ικανοποιητική ενέργεια ενός τριγώνου Αφροδίτης – Κρόνου. Μπορεί να υπάρξει ικανοποίηση μετά την ολοκλήρωση εργασιακών καθηκόντων σου. Απόλαυσε ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιο κρυφό ενδιαφέρον αποκαλύπτεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα είναι θετικό για την ενεργοποίηση ενός έργου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για προσοχή στη λεπτομέρεια ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, σε επιχειρήσεις και δημιουργικά έργα. Ρομαντικές και ερωτικές στιγμές σε περιμένουν με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις πολλές κατακτήσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Ένα τρίγωνο σήμερα της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε ενθαρρύνει να επενδύσεις ενέργεια και προσοχή στην άνεση, το σπίτι και την ασφάλεια. Η σύνδεση με χρήσιμα άτομα θα σου δώσει πληροφορίες που χρειάζονται για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Τρυφερή και ρομαντική προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αποσπά το ενδιαφέρον σου για μια ακόμα φορά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Θα νιώσεις καλύτερα αν αντιμετωπίσεις τους άλλους με υπομονή και ηρεμία. Η διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου ενθαρρύνει μια ώριμη και ισότιμη προσέγγιση απέναντι στους άλλους. Είναι πιο εύκολο να παραβλέψεις προβλήματα όταν εστιάζεις στην αξία ενός ατόμου ή και κατάστασης. Ο τομέας των αισθηματικών σου ευνοείται ιδιαίτερα είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Η διέλευση σήμερα της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι καλή για να κάνεις λογικές εκτιμήσεις και κρίσεις που σχετίζονται με την εργασία, τα οικονομικά και την υγεία. Αναζητάς μεγαλύτερη ασφάλεια και κάνεις τις σωστές επιλογές. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε προβληματικές περιοχές των επαγγελματικών σου κι αυτό σε βοηθά να απαλλαγείς από έξτρα μπελάδες και προβλήματα. Είναι ευκαιρία με τις σημερινές ενέργειες να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα σε επαναπροσεγγίζουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Μπορείς να σταθεροποιήσεις σήμερα ένα ρόλο ή ένα δημιουργικό έργο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνδέεται αρμονικά με τον Κρόνο στον τομέα της δημιουργικότητάς σου. Οι άνθρωποι ή και οι συνεργάτες σε εκτιμούν ιδιαίτερα για την κοινή λογική, τη σοφία ή και την υποστήριξή σου. Αγαπησιάρικο προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εξελίξεις και γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Τα συναισθήματα και οι ενέργειες σήμερα τείνουν να λειτουργούν αρμονικά δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να περάσεις καλά. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ευκολότερη η ιεράρχηση των καθηκόντων με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Κρόνο. Μπορεί να προκύψει μια συμφωνία συνεργασίας που να είναι πρακτική χωρίς όμως ιδιαίτερα οφέλη. Τα συναισθήματα και η φροντίδα προς τον ερωτικό σύντροφό σου βγαίνουν αβίαστα. Εσύ που είσαι μόνη, συναίσθημα και λογική συγκρούονται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Οι κοινές δραστηριότητες σήμερα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση και απόλαυση της μάθησης και της μελέτης. Μπορεί να μάθεις κάτι μεγάλης αξίας και σημασίας μέσω της δικτύωσης, με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να εναρμονίζονται. Το κλειδί για την επιτυχία σήμερα φαίνεται να είναι η αξιοποίηση των ικανοτήτων σου. Ψυχαγωγία και διασκέδαση θα ανανεώσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια έκπληξη επιφυλάσσει η μέρα που σχετίζεται με τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Με ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα, η αίσθηση των προτεραιοτήτων ή της επιχειρηματικότητάς σου ενισχύονται. Ασκείς μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους κυρίως στα εργασιακά και τα ταλέντα σου εκτιμώνται. Οι σχέσεις και οι ανταλλαγές είναι γνήσιες και υποστηρικτικές. Λογική και συναίσθημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου πάνε μαζί κι αυτό βελτιώνει το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια επαγγελματική σχέση αλλάζει μορφή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προβάλλει την υπεύθυνη πλευρά σου που σε βοηθά στο να ξεχωρίσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου η αναγνώριση έρχεται με μικρά ή ήσυχα βήματα. Είναι καλό θα δείχνεις την αξία και την ακεραιότητά σου χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Η εστίαση στα θετικά, παραγωγικά καθήκοντά σου βοηθά στο να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές ενέργειες. Η σωστή και ουσιαστική επικοινωνία θα βελτιώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ προβλέπει η μέρα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Οι σημερινές επιρροές και ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ακολουθήσεις μια δομημένη προσέγγιση στη συναισθηματική σου ζωή. Οι απόψεις σου για τις σχέσεις και τις τρέχουσες καταστάσεις είναι ρεαλιστικές και βοηθούν στη λήψη αποφάσεων. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι αυτή που είναι χρήσιμη. Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και η επιθυμία σου να δράσεις σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρα επηρεάζεται από ένα πρακτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που μπορεί να δημιουργήσει μια βασική, ουσιαστική συνομιλία ή αλληλεπίδραση που σε τονώνει. Οι συμβουλές που ακούγονται και δίνονται μπορεί να είναι χρήσιμες και πρακτικές. Εξομολογήσεις και έρωτας είναι τα κύρια συστατικά που επικρατούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να αφήσεις την εργένικη ζωή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Σχετικά

Back to top