Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/10)

at 12:09 πμ
432
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/10)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου για μερικές μέρες ενθαρρύνοντας τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά είναι σε χαμηλά επίπεδα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου στερούν χρόνο από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο κάτι καλό φαίνεται να μαγειρεύεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Με τους περισσότερους τρόπους η μέρα και οι ενέργειες είναι υπέρ σου και το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου. Ίσως να χρειαστείς λίγο περισσότερο συναισθηματικό χώρο ή ίσως λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα ή ένα θέμα. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές. Μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις σου και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Ο Ερμής και η Αφροδίτη δημιουργούν μια μικρή πρόκληση σήμερα και ενώ η μέρα ενεργοποιείται συνολικά μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα που επιβραδύνουν ή αποσπούν την προσοχή σου. Ηρεμία επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Η θαλπωρή και η ασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο διάσπαρτες σε σημεία αλλά αν μπορέσεις να εστιάσεις στα βασικά σημεία σίγουρα η μέρα σου θα είναι εποικοδομητική. Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενισχύεται η ανάγκη να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή στα μικρά και καθημερινά πράγματα. Η μέρα είναι ιδανική επίσης για να παρουσιάσεις τα σχέδιά σου. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να πάρεις τα πάνω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Είναι εύκολο σήμερα να παρερμηνευτούν τα μηνύματα και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εάν πρέπει να κάνεις εργασίες επεξεργασίας ή να ανανεώσεις κάτι, όπως προϋπολογισμό ή δημιουργικό σχέδιο, αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου χρειάζονται υπομονή. Η αγάπη και η αφοσίωση του αγαπημένου σου είναι δεδομένη. Εσύ που είσαι μόνη, τα υψηλά στάνταρ σου μπορούν να καλυφθούν απόλυτα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η Σελήνη κινείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια ευχάριστη, δημιουργική και ρομαντική στιγμή για να ενισχύσεις τη διάθεσή σου. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου για ένα θέμα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να κατανοηθούν ή συγκρούονται κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα. Παθιασμένη και γεμάτη ερωτισμό είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου σπάει όλα τα κοντέρ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται τώρα στο κάτω μέρος του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντας την ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί ακόμα να νιώσεις λίγο ανήσυχη ή δυσαρεστημένη καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη αποτελούν μια μικρή πρόκληση. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν προσωρινή ανησυχία. Απόλαυσε ένα καυτό ερωτικό βράδυ με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανατρέπει τα δεδομένα σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Σήμερα θα μπορούσε ένα μήνυμα ή μια επικοινωνία να σε αποδιοργανώσει προσωρινά. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι πάνω – κάτω αν δώσεις μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις των άλλων. Η λογική και τα συναισθήματα συγκρούονται για αυτό μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Βάλτε κοινούς στόχους με τον αγαπημένο σου. Η μέρα λειτουργεί θετικότατα για σένα που είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου προσωρινά ώστε να μπορείς να το επιστρέψεις αργότερα με φρέσκια ενέργεια. Οι σκέψεις, η λογική και οι ανάγκες είναι παντού για αυτό κάνε μια προσπάθεια να συμβιβαστείς για λίγο. Η πτυχή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι χρήσιμη για τη ροή της αγάπης στην εργασία, την επιχείρησή σου ή και τα χρήματα. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πια μάθει να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Συνολικά η μέρα είναι καλή για κοινωνικές συνδέσεις αλλά μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα με την επικοινωνία. Ίσως είναι καλύτερο να επανεκτιμήσεις το αν  είναι απαραίτητο να επιμείνεις. Μπορεί να προσφέρεις ή να λάβεις κάποιες καλές συμβουλές στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο χρώμα και διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια δυσαρέσκεια ή σύγχυση λόγω παρανόησης. Μπορεί επίσης να μπεις στον πειρασμό να υπερβάλλεις καθώς τα συναισθήματα υπερισχύουν. Η Αφροδίτη στον τομέα της οικειότητάς σου εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη απορρήτου σου, ενεργοποιώντας και ενισχύοντας τον εσωτερικό κόσμο σου, τη συναισθηματική σου ζωή και τις αντιλήψεις σου. Το πάθος επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις και να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Τα κοινωνικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να χρειαστούν σωστή διαχείριση και ίσως θελήσεις να προσέξεις τις υπερευαισθησίες σου στις απόψεις των άλλων. Ευτυχώς μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει επίσης τη μέρα δείχνοντάς σου ένα έργο πάθους ή μια σχέση που μπορεί να σε παρακινήσει για ουσιαστικές αλλαγές. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνοντας έμφαση στον έρωτα και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Σχετικά

Back to top