Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/10)

at 12:09 πμ
468
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/10)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Το φεγγάρι τερματίζει τη διέλευσή του στο ζώδιο του Ζυγού και περνά στο μυστηριώδη Σκορπιό. Η πτυχή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει την επιθυμία σου να βοηθήσεις, να εμπνεύσεις και να κατανοήσεις τους άλλους. Μπορεί να μην έχεις ακόμα αυτό που θα ήθελες στα εργασιακά, ωστόσο οι επιβραδύνσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψεις πιο βελτιωμένες μεθόδους. Τη βραδιά αφιέρωσέ τη αποκλειστικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σήμερα και ίσως να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με επιτυχία ένα παρελθοντικό ζήτημα. Ενώ μπορείς να καταλήξεις σε μια ομαλή, ευχάριστη συμφωνία ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια όψη με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να φέρει μια εξέλιξη ή την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση κανόνων ή πρακτικών λεπτομερειών που παρέβλεψες στο παρελθόν. Αφέσου στα χέρια του ερωτικού σου συντρόφου σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και πλέον έχεις τη βεβαιότητα ότι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Η επικοινωνία μπορεί να διευκολύνει και να ανακουφίσει το μυαλό σου σχετικά με ορισμένα από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μπορείς να αναπτύξεις μοναδικές μεθόδους για να διαχειριστές τα εργασιακά θέματά σου. Επίλεξε ανάλαφρες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από τις έμμονες σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα ίσως με λίγους εκλεκτούς φίλους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δημιουργικό σου τομέα ο οποίος μπορεί να απελευθερωθεί συναισθηματικά με πολλούς τρόπους. Αναζήτησε επίσης τρόπους να ανακουφίσεις το άγχος και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες που μπορεί να σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση και επούλωση. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κάνει να του εκμυστηρευτείς τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, τον ερωτικό συναισθηματικό τομέα τον έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι μια δυνατή στιγμή για την αναζήτηση σημαντικών αναμνήσεων. Επίσης είναι μια καλή μέρα ιδεών ειδικά σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, τα μακροπρόθεσμα σχέδια για την ενίσχυση της ασφάλεια ή των οικογενειακών συναισθημάτων σου. Έτσι, εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να μοιραστείς αυτές τις ιδέες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παραμένεις με τις αναμνήσεις σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Μπορείς σήμερα να απολαύσεις τις ιδέες σου, να τις αναλύσεις και να τις βελτιώσεις αν και ακόμα λείπουν σημαντικά κομμάτια από το παζλ. Καθώς ο Ήλιος κατευθύνεται σήμερα σε μια πτυχή με τον Κρόνο τα εμπόδια ή οι ευθύνες σου μεγεθύνονται, αποκτώντας μεγαλύτερη σημασία. Ένα εμπόδιο που σχετίζεται με μια σχέση αγάπης, ένα παιδί ή ένα δημιουργικό έργο μπορεί να προκύψει ή να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον ανάδρομο Ερμή και σε παρακινεί να ασχοληθείς, να σκέφτεσαι και να αναλύεις περισσότερο τα πράγματα. Το να παίζεις με τις ιδέες είναι μια ευχάριστη εμπειρία αν δεν υπάρχει κυρίως πίεση για να πάρεις μια απόφαση. Δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σήμερα δημιουργεί μια πτυχή με τον Κρόνο, μπορεί να σου φανεί δύσκολο να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Μην νιώθεις ανασφάλεια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις απόψε και να περάσεις όμορφα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Μπορείς να προσελκύσεις σήμερα ανθρώπους που θα σου προσφέρουν πληροφορίες. Η μέρα επίσης είναι ισχυρή για την οργάνωση των σκέψεών σου, την απόλαυση αναμνήσεων και την κατανόηση προηγούμενων γεγονότων. Δώσε απόψε προτεραιότητα στον ερωτικό σύντροφό σου εξοικονομώντας ενέργεια από αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα μπορεί να μεγεθύνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα κι αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Οι επικοινωνίες μπορούν σήμερα να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Καθώς προχωρά η μέρα με μια πτυχή του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα εμπόδιο το οποίο φαίνεται μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σου εκφράσει ζήλια και γκρίνια. Καθησύχασέ τον και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διασκεδάσεις και να επικοινωνήσεις σωστά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Οι επικοινωνίες μπορούν σήμερα να είναι ενθαρρυντικές καθώς και αναζωογονητικές. Επίσης υπάρχει μια τάση αναπόλησης του παρελθόντος περισσότερο από το συνηθισμένο. Αναζήτησε τρόπους που θα εξυπηρετήσουν μακροπρόθεσμα τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Επιλέξτε σήμερα με τον ερωτικό σύντροφό σου να μείνετε μόνοι και να αναζωπυρώσετε το πάθος και τον έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, η συντροφιά παλιών φίλων θα σε κάνει να περάσεις όμορφα και να ξεχάσεις για λίγο τα δικά σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες διεγείρουν κοινωνικά και ρομαντικά θέματα. Μπορεί επίσης να υπάρχει η ευκαιρία να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος ή να αφήσεις ένα πρόβλημα πίσω σου. Αργότερα σήμερα οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να πυροδοτούν παλιές προβληματικές περιοχές καθώς κατευθυνόμαστε σε μια πτυχή του Ήλιο με τον Κρόνο που τείνει να περιορίζει τον ενθουσιασμό. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μυρίζει έρωτα και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει με στρατηγική. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Η μέρα είναι κατάλληλη για συνομιλίες, ανταλλαγή απόψεων, χαλάρωση και απόλαυση για αυτό εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο. Μείνε όσο το δυνατόν μακριά από προβληματισμούς και σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει και να σε στηρίξει οπότε είναι στο χέρι σου να του ανοιχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και οι αναπολήσεις σε οδηγούν στο παρελθόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Σχετικά

Back to top